2777
2789
عنوان

بقایای بارداری بعد چند ماه

341 بازدید | 17 پست

من سونو دادم خاک بر سرش مطبم رفتم چقدرم پول گرفت اشغال گفت ندارم حالا بتاب من هی کم میومد پایین تا باز آزمایش دادم بیبی زدم دیدم مثبته الان بتام 20هست جالبه یبار دیگم رفتم سونو گفت بقایا ندارم حالا امروز باز سونو کردم دیدم بقایا تبدیل به عروق خونی شده سونو گفت مولار اما بردم دکتر زنان سونو کرد گفت احتمالا بقایا باشه 

حالا من یسوال دارم من سقط کردم درد نداشتم اصلا اصلا خونریزیم هم کم بود ممکنه بقایا بوده و سقط کامل نشده باشه فقط یه بافت دفع کردم کیسه یا جنین ندیدم یعنی خااااااک تو سر یسری دکترا خاک 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه پریود می‌شدی کامل دفع میشد

اره حیف خاک بر سر دکترا حرومشون باشه دکتر گفت ما قرص می‌دیم پریود بشم این عوضیا فقط گفتن بتا بده همین یه مشت بیسواد کاش این دکتر رو زودتر رفته بودم پیشش کاششششش

اره حیف خاک بر سر دکترا حرومشون باشه دکتر گفت ما قرص می‌دیم پریود بشم این عوضیا فقط گفتن بتا بده همی ...

من پریود شدم ولی اوووف خون ریزی شدید البته من پنج هفته بودم و پوچ بود

من پریود شدم ولی اوووف خون ریزی شدید البته من پنج هفته بودم و پوچ بود

منم پنج هفته بودم ببین من سقط کردم خونریزی خیلی کم داشتم عقلم نرسید دارو گیاهی بخورم همش دفع بشه حتی درد هم نداشتم هی بتا چک کن اه به دکتر میگم مگه سقط بدون درد میشه میگه آره خب اشغال پیگیری کن ببین دفع کامل کردم یا نه یه جوش رو تبدیل به دمل کردن برام باور میکنید ده روز بعد سقط رفتم دکتر اینم بخاطر اینکه پریود بشم داعم رفتم تا فهمیدم وگرنه دکتر می‌گفت شاید تا دوماه دیگه نشی خیلی ناراحتم 

فقط باید پریود شی شما چند هفته بودی

نه بابا خواهر گفت اگه بتام منفی و پایین باشه کورتاژ اگه نه شاید مولار باشه ولی گفت بیشتر به بقایا میخوره باور میکنید حتی کاندوم هم خودم خریدم تا سونو داخلی کنه چقدر پول دادم حرومش 

منم پنج هفته بودم ببین من سقط کردم خونریزی خیلی کم داشتم عقلم نرسید دارو گیاهی بخورم همش دفع بشه حتی ...

منم خونریزیم زیاد نبود اما دقیقا بیست و چند روز بعد پریود شدم ولی سقط واقعی اون بود مرگ رو به چشم خودم. دیدم

الان سونو میگه چقدر بقایا داری من پنج سانت بود

الان تبدیل به عروق خونی شده اما دکتر گفت من یک ساک دفرمه هم میبینم من فقط یه بافت اندازه کف دست دفع کردم کیسه یا جنین ندیدم خودبخود افتاد ممنونم که اومدی تایپیکم خیلی احتیاج داشتم با کسی حرف میزدم 

الان تبدیل به عروق خونی شده اما دکتر گفت من یک ساک دفرمه هم میبینم من فقط یه بافت اندازه کف دست دفع ...

نگران نباش من زیره دم کردم البته خیلی کم خوردم 

پریود شدم اونم شانسی دقیقا از منم عروق خونی داشت من تا بیست روز بعد از پریودی خون ریزی داشتم دیگه هم نرفتم سونو چون می‌دیدم چجوری دارم تخلیه میشم.خدا کنه پریود شی کارت به کورتاژ نرسه

نگران نباش من زیره دم کردم البته خیلی کم خوردم پریود شدم اونم شانسی دقیقا از منم عروق خونی داشت من ت ...

گفت کوتاژ باید تخلیه بشه خیلی دمنوش خوردم خودم بشم نشد دکترم هیچ غلطی نکرد بخدا داشتم سکته میکردم دکتر امروز آرومم کرد با حرفاش راستی بقایا داشتی چک نکردی ببینی بتا مثبته یا نه ؟منذتعجب میکردم چرا خونریزی ندارم آخه میگفتن سقط از زایمان بدتره نگو اصلا سقط نکردم