_naaafaaasss_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 444 عنوان شیدینگ لب 457 بازدید | 18 پست بعد ۲۰ روز هنوز رنگش واسم یه کوچولو زیاده میدونم تو ترمیم میشه تغییر رنگ داد ولی ممکنه تا ترمیم که نوبتم ۲۰روز دیگست بازم تغییر رنگ بده لبم؟ 1404/02/23 | 01:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هییییییچ عضویت: 1402/11/06 تعداد پست: 10815 برا منکه دفعه اول پوستش ریخت اصلا رنگ نداشت !! با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
میناتاروت عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2604 مال من که بعد از یکی دو ماه کامل رفت لبم کبود شده الان خیلی پشیمونم ایکاش انجام نمیدادم شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️ (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)
_naaafaaasss_ مدیر استارتر عضویت: 1403/08/17 تعداد پست: 444 مال من که بعد از یکی دو ماه کامل رفت لبم کبود شده الان خیلی پشیمونم ایکاش انجام نمیدادم ببینم
میناتاروت عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2604 درد داشت؟ من که زدم دردش وحشتناک بود رنگشم نمیمونه ارزش این حجم از درد رو نداره شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️ (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)
گندمک۱۲۳۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 17713 من که زدم دردش وحشتناک بود رنگشم نمیمونه ارزش این حجم از درد رو نداره مال من اصلا درد نداشت ولی رنگش تا چند سال میمونه زن داداشم ۴ سال پیش انجام داد هنوز رنگش مونده
قلب_زرد_ عضویت: 1402/06/18 تعداد پست: 6508 من که زدم دردش وحشتناک بود رنگشم نمیمونه ارزش این حجم از درد رو نداره وای مرسی ک گفتیمن آستانه تحمل دردم خیلی پایینه
mahhoooor عضویت: 1399/12/24 تعداد پست: 445 سعی کن بعد از دو ماه ترمیم انجام بدین.پوست لب دیر ترمیم میشه و طول میکشه که شید لب کاملا خودش رو نشون بده. بعد از دو ماه متوجه میشید که از رنگش خوشت میاد یا نه.
میناتاروت عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2604 مال من اصلا درد نداشت ولی رنگش تا چند سال میمونه زن داداشم ۴ سال پیش انجام داد هنوز رنگش مونده لابد آستانه ی تحملت خیلی بالاست بابت رنگشم موادش خوب بوده وگرنه مال من که اصلأ نموند شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️ (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)
میناتاروت عضویت: 1402/05/24 تعداد پست: 2604 وای مرسی ک گفتیمن آستانه تحمل دردم خیلی پایینه خواهش میکنم عزیزم منم مثل شمام آستانه ی تحمل دردم خیللللی پایینهزنیکه قبل از کار ازش پرسیدم راستشو بگو درد داره یا نه؟ به من الکی گفت دردش قابل تحمله ولی انقدر دردش زیاد بود که گریه میکردم و عصبی شده بودم شَرم بر من اگر حَریمِ تو ، پیشِ چَشمانِ من شکسته شود ❤️🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤️ (دوستانِ عزیز اسم کاربریم فقط یه اسمِ نه چیزِ دیگه ای)
گندمک۱۲۳۴ عضویت: 1400/09/06 تعداد پست: 17713 لابد آستانه ی تحملت خیلی بالاست بابت رنگشم موادش خوب بوده وگرنه مال من که اصلأ نموند اتفاقا من اصلا تحمل درد ندارم عزیزم ولی جایی که رفتم مرکز بزرگی بود و پمادی که برای بی حسی میزد عالی بود طوریکه من از کسایی که خط چشم زده بودن هم پرسیدم میگفتن هیچ دردی حس نکردن البته هزینه زیادی هم دادم