2777
2789

خیلی حالم بده خیییلی لطفا دعام کنید💔

میشه برام ی صلوات بفرستین🥺امیری حسین ونعم الامیر💕:) کاش اونقد ک دوست داشتم دوسم داشتی..کاش اونجوری زجرم نمیدادی...لعنتی چطور دلت میومد..؟ ولی خب..دوست دارم🙂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم اگر کسی مزاحم یک خانواده میشه، و اون خانواده از روی اجبار و رودرواسی اون مهمون رو تحمل میکنهذک ...

نمیدونم عزیزم ولی خب من نادعلی رو برای خیلی چیزا خوندم و جواب گرفتم

چیزای مختلف که ربطی هم بهم نداشتن

امتحان کن شمام خالی از لطف نیس

تو خود نی نی سایتم بزنی میاره که خیلی ازش معجزه دیدن

نادعلی هفت روزحدیث کسا چهل روز

نادعلی ۷ روز فقط ی بار میخونیش؟ 

اینکه میگن ۷ بار بخونید پشت هم چیه پس

"درخودم‌‌‌‌‌‌پیروزی‌رامیبینم‌برای‌همین‌اصرار‌ب‌بازی‌دارم"                         هرکسی‌لازم‌باشد‌میماند؛تقلاچرا؟! '  "پروف‌خودمم"                                                                 

نمیدونم عزیزم ولی خب من نادعلی رو برای خیلی چیزا خوندم و جواب گرفتمچیزای مختلف که ربطی هم بهم نداشتن ...

من یه نیتی دارم 

چهل روز نذر کردم

الان تقریبا رسیدم به یک سی تا 

امیدوارم منم نتیجه بگیرم

دوستان، برای حاجتم صلوات میفرستین؟  امسال با عشقم ازدواج کنم.ممنونم. من دیسک گردن دارم، در صورت اشتباه تایپی، منو ریپلای نکنید.

مداومت به زیارت عاشورا.  توسل. توکل

ولی زیاد برای خواسته ای دنیایی اصرار نکن. اگر نمیشع یعنی به صلاحت نیست . خدا خودش بهتر میدونه  . هرچی تو زمان خودش اگر به صلاح باشه به خواست خدا اتفاق میوفته

🌷🌷🌷

من از امام زمان حاجتمو گرفتم ،نذر کردم حاجتم داد یه روز سه شنبه برم جمکران براش شیرینی یادشکلات پخش کنم بعداز سه روز حاجت روا شدم خداروشکر 

شب‌های هجر را گذرانديم و زنده‌ايم هنوز ، ما را به سخت جانی خود اين گمان نبود..                                               درخواست دوستی 🚫

چیزی بخوام از خود خدا می‌خوام ،و اونم در اولین فرصت میگه چشم بفرما😍🥰

خوشبحالت

برای حاجت روایی منم دعا کن گلم

لطفا هر کی امضامو میبینه برای حاجتروایی منم یک صلوات بفرسته🥲🌹مرسی بابت قلب مهربونتون🥰

2790
2778
2791
2779
2792