2777
2789

سلام عزیزانم واقعا کارما وجود داره😭😭

مامانم در حالت عادی اهل غیبت نیس اما شوهرخالم همیشه گیرش میاره باهاش غیبت میکنه 💔

تا الان بقران مجید دیدم هرچی غیبت پشت سر دختر مردم کردن سر من اومده😭چرا کارماش سرمن میاد؟

میگفت دختره فلانی دوس‌پسر گرفته و پسره ولش کرده چ کاره بدی

دوسال بعدش من از نامزدم جداشدم😭

گفت دختره از نامزدش حامله شده منم حس میکنم با اینکه چهارماه پیش بود و چهاربارم پریود شدم حس مسیکنم باردارم😭😭 یعنی من نامزدم ک محرم بودیم مجبورم کرد

میگفت دختره فلانی طلا نداره

من مجبورشدم سر یک موضوع طلاهام بفرشم😭

اینا چیزای کوچیکش بود بخدا هرچی میگ سرخودمون میاد امشب التماسش کردم ول این خاله‌زنک بازیا کن گفت ما غیبت نمیکنیم صحبته😭💔بچها میدانم زندگی هرکسی وابسته به عمل خودشه اما بخدا گاهی من بی‌تقصیر هستم حس میکنم دارم کارما غیبت های مامانم پس میدم چیکاکنم؟😭😭💔💔همش بهش میگم نکن تو زندگی خودمون هم مشابهش داره پیش میاد میگ این غیبت نیس صحبته بهش هرچی میگن گوش نیمده میگم مادرمن ما ک توی اون موقعیت نبودیم بفهمیم اون کاره درستی کرده یا اشتباه بسته ب شرایطش

چرا کارماش سر من میاد؟چیکاکنم؟😭💔😓خدایا منو بردار راحت شم💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی فداتشم غصه نخور قشنگم اینا همش حقیقته 🥲نباید پشت بچه مردم حرف می‌زد

💔خدانکنه زنده باشی عزیزمممم 

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

از دیوار هرکی بالا بری از دیوار بالا میرن مثال قدیمی هاس

ی نفر هم م داشتیم همش غیبت بچه های فامیل اره دیدی پسرش وله پسرش با دختر بوده پسر مواد میزنه اینا بچه نیستن 

بچه های خودش عین همونایی شدن انگ میزد 

خدایا شکرت، لطفا برای رفع مشکلم و قبولی کنکور خواهرم دعا کنید

بله که کارما وجود دارهو خودت تصمیم درست بگیر همیشه

چشم اما بخدا خدا میخواد ب مادرم ثابت کنه💔

از دیوار هرکی بالا بری از دیوار بالا میرن مثال قدیمی هاسی نفر هم م داشتیم همش غیبت بچه های فامیل اره ...

اره بخدا دقیقااا

واسه امضات یک حمد خوندم❤❤❤

دیگه الان یه طوری شده جدایی ها زیاد شده

واست یک سوره حمد خوندم❤🙏

متاسفانه حقیقته من ناخاسته قبلا پشت کسی حرف زدم حالا نامزدم دارم میکشم بدم میکشم متاسفانه این موضوع هست و مادرتون دهره بهتون اسیب میزنه پیشنهادم اینه بعد اینکه رفتی سر خونه زندگیت ارتباطتو کم کن اگرم دلیل خواست بگو تا وقتی غیبت میکنی دوست ندارم ارتباط داشته باشم شمام هر جمعه سوره صافات بخون برای دوری از اتفاق و بلا من خودم تنبلم ولی مادرم برام میخونه انگار دورم یه دایرس مراقبمه

در گنگ ترین حالت زندگیمم