2777
2789
عنوان

پارتنرای شمام لجبازن😐

140 بازدید | 10 پست

یعنی من اگر بره گاو یه چیو بفهمونم بهتر و راحت تره تا به پارنترم

بهش میگم فردا رفتی پادگان بزنگ میگه یه روزه دیگه تحمل کن میگم میخام صداتو بشنوم انگار نه انگار

اعصابمو خورد کرده حالا زمانی ک بهش نگم میزنه

کار برعکسه کلا😐😐

یه زمان بهش میگفتم این وسط ابروت بگیر 

نه بگیرم ضایس همه میفهمن

گفتم اوکی نگیر

بعد چند وقت پبش گرفته بود گفت خوب شدا گفتم من ک بهت گفته بودم بگیر 

خیلی لجبازه دیونم کرده😂😂😐

عاشقم❤️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارتنر کجا بود خواهر😂

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

والا تو رابطه ما برعکسه اون هرچی میگم میگه چشم چون میگه تو خوبی منو میخوای و بد نمیگی

ببین اینم گوش میده اما چند وقت بعد به حرفم میرسه

مثلا یه مدت بهش نمیگفتم بزنگ زنگ زد اون روز خودش

الان ک میگم لج میکنه انگار بدش میاد بهش بگی چیزیو

عاشقم❤️

همون نداری بهتره ما ک داریم چه گلی به سرمون زدن😂😂😂

😂😂😂👍

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥