2777
2789
عنوان

آهنگ سفارشی

157 بازدید | 14 پست

سلام من برای سرگرم شدن بعد از فوت پسرم کلیپ و آهنگ درست میکنم اگر کسی خواست به من بگه. با قیمت خیلی کم و مناسب. برای کسانی که عزیز از دست. دادند رایگان درس میکنم. فاتحه ای برای پسرم بخوانید

پسر قشنگم و دختر نازم همه انگیزه من شما دوتا هستید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید قصد داشتید بچه دار بشید ، منصرف شدید؟

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙

سلام عزیزم

من مدتها پیگیر شما بودم و برا پسرتون دعا میکردم و تاپیک هاتونو میخوندم و با اینکه پرغصه بودین، غبطه میخوردم به ایمانتان.....و الان بخاطر صبرتون.....

الان بعد مدتها یهو باز شما رو دیدم و متوجه شدم ک پسر عزیزتون از دنیا رفتن...

تسلیت میگم.

امیدوارم با ظهور امام زمان عج که انشاءالله بزودی صورت بگیره، پسر شما هم صحیح و سالم بیاد کنارتون و در رکاب امام زمان عج باشه

مطمئن باشین این دعای شما در حق فرزندتان اثر داره و انشاءالله مستجاب میشه

الان آخرالزمانه و انشاءالله با دعا و استغاثه ماها و دعا برا سلامتی رهبر، ظهور اتفاق بیفته..... دعا کنین برا ظهور آقا

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

سلام عزیزممن مدتها پیگیر شما بودم و برا پسرتون دعا میکردم و تاپیک هاتونو میخوندم و با اینکه پرغصه ب ...

سلام ممنونمدوست گرامی. چه جالب شما امروز پیام دادید من بعد ده ماه اومدم سر بزنم. انشالله که همین طوره و دیدار پسرم آرزومه

خوب هستین خانوم؟چرا دیگه تایپیک نمیزنید؟دخترتون خوبه؟نگرانتونم

سلام دوست عزیزم ممنونم که احوال منو پرسیدید فکر نمیکردم بیام نی نی سایت و کسی یادش باشه من بودم اینجا. خوشحالم که با شماها آشنا شدم. تاپیک جدید هم زدم . دخترم هم الهی شکر بد نیست

سلام نه گلم منصرف نشدم در اقدام هستم

ان شاء الله نتیجه بگیرید عزیزم ❤️

در حال تلاش واسه رسیدن به هدفم   اگه دوست داشتی میتونی یه صلوات واسه رسیدن به هدفم و برای سلامتی پدر و مادرم و خانوادم واسم بفرستی و خوشحالم کنی . ممنون   ❤️💙
سلام ممنونمدوست گرامی. چه جالب شما امروز پیام دادید من بعد ده ماه اومدم سر بزنم. انشالله که همین طور ...

جالب بود ک شما هم بعد ده ماه اومدین

و منم بعد مدتها شما رو یادم اومد و تاپیک هاتونو خوندم

خداوند پسرتونو همنشین صالحین و شهدا کنه

اون دنیا خیلی زیباتر از اینجاست برا پاکان

خوش بسعادت پسر شما

برا ما هم دعا کنین مادرِ نمونه

برا سلامتی فرزند دلبندم که تیکه ای از وجودم هست،دعا کنین...خدا حاجت دل همتونو بده و زندگی سرشار از آرامش داشته باشین.لطفا نپرسین بیماریش چیه..آبان۱۴۰۱■□●○به امید روزی که بیام بگم بچه م شفا گرفت. دعا کنین، با امید به خدا دعا کنین.و اما.....•●○●• خداروشکر بچه م کامل نه اما حدود ۹۰ درصد بهبود یافته به امید صددرصد...آذر۱۴۰۳.... •●○●• دی و بهمن۱۴۰۳ بیماری جگر گوشهم دوباره شدت گرفت و نمیدونم تا کی میخواد همین منوال بمونه.التماسدعا•●○●•۲۵ مرداد۱۴۰۴ و من همچنان درگیر بیماری فرزندم هستم تابستانها شدتش کم میشه اما همچنان دارش. برام دعا کنین بتونم درست برخورد کنم..یا حضرت زهرا خودت به دادم برس•○●○• امروز ۴آذر ۱۴۰۴ هست و خداروشکر بچه م خخخیلی خوبه. اوج بیماری دی و بهمن و اسفند و فروردین هستش.دعا کنین اونموقع نگیرش°•○●○•° امروز ۵ دی ۱۴۰۴ هست و میبینم که خداروشکر شدت بیماری فرزندم همچنان کمه.گاهی میبینم انگار میخواد زیاد بشه اما بعد قطع میشه.... انشاءالله خدا امسال رو ب خیر بگذرونه

سلام دوست عزیزم ممنونم که احوال منو پرسیدید فکر نمیکردم بیام نی نی سایت و کسی یادش باشه من بودم اینج ...

من تا عمر دارم شما و اون خانومی که پسرشون تو جنگ ۱۲ روزه شهید شدن و دو تا خانوم که بچه هاشون دوشن هستند رو فراموش نمیکنم.

خدا به دلت صبر بده

روزای خوبی رو واستون آرزومندم.

جالب بود ک شما هم بعد ده ماه اومدین و منم بعد مدتها شما رو یادم اومد و تاپیک هاتونو خوندمخداوند پسرت ...

🙏🏾🙏🏾💙