2777
2789
عنوان

چقدر این مردا پررو و وقیح هستن

222 بازدید | 14 پست

به شوهرم‌ گلگی  کردم که ناراحتم ازینکه برا بچه ها نمیتونم خرید کنم یا کلاس خوب ببرم یا خودم دوست دارم تا جوونم چیزایی که دوست دارم بپوشم وجاهایی که دوست دارم بگردم

برگشته چی بگه خوبه!

همیشه نگاهت به پایینتر از خودت باشه اونا رو ببینی آروم میگیری

گفتم بهش ده اخه فلان فلان شده تو خودت ماشین اندازه پولت  نخریدی  رفتی ۲۰۰ میلیون بالاتر از حدت خریدی الان با قسط و قرضش داری ما رو رنده کردی ! 

واقعیتو بگو

بگو من و بچه هام لیاقت بهترینا رو داریم

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب عزیزم داره و دریغ میکنه؟ 

الان همه تو شرایط سخت اقتصادی هستن 

موقع خرید باید دائما چرتکه دست آدم باشه تا کم نیاره و مجبوره قید خیلی چیزها رو بزنه 

اگه نداره درکش کن یا خودت کمک خرج باش

اگه داره و نمیده به چهار میخ بکشش 

گفتم بارها خودشم میدونه ولی کم نمیاره چون به نفعش نیس

زیادی درکش کردی

باید خرج مینداختی رو دستش

زیاد ک از حق خودت و بچت بگذری میشه وظیفه

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

.لی اشتباه میکنیم ماهم باید خرجمون رو زیاد کنیم

من خیلی تلاش میکنم ولی خیلی اعصاب میخواد

هی لیست مینویسم خونه شده بارها چیزی رو سپردم بخره

ولی یه مبلغی که ماهیانه میده دیگه ازون بیشتر خرج نمیکنه

برا خودش که میرسه بهترینا رو میخواد از دلخوشیاش نمیگذرهبه من و بچه هام که میرسه میگه قانع باشیدبه من ...

چقدر خودخواهه 

حالم بهم خورد ازش

خب عزیزم داره و دریغ میکنه؟ الان همه تو شرایط سخت اقتصادی هستن موقع خرید باید دائما چرتکه دست آدم با ...

حقوقش معمولیه ولی برا چیزای مربوط به خودش بهترین ورژنو در نظر میگیره

مثلا کسی که دو تا بچه داره یکی پوشکی یکی مدرسه ای نمیره چهل میلیون بده دوچرخه عوض کنه فک کن حالا دو سال پیش

به ما که میرسه راحت میگه ندارم

زیادی درکش کردیباید خرج مینداختی رو دستشزیاد ک از حق خودت و بچت بگذری میشه وظیفه

باور کن میگم ولی نمیخره

ساده ترین چیزا ولی مقاومت میکنه از یه حدی بیشتر هم دعوا راه میندازه

ای خواهر این مردها همشون میگن ما بیرون کار میکنیم اینا خونه میخورن و میخوابن 

پس حق ماست هرچی دوست داریم واسه خودمون میخریم واسه زن هم فقط شکمش سیر میکنیم

تازه با خودشون میگن از سرشون هم زیاده