2777
2789
عنوان

اسم دخترم

194 بازدید | 16 پست

سلام.از بچگی همه اسمم رو مسخره میکردن ودرست نمیگفتن به جا فرشته میگفتن فری -فرو-منم کلی حرص میخوردم ...الان میخوام اسم دخترم رو بزارم فرنیا .هنوز هیچی نشده مسخره میکنن فرنی وبه تمسخر میگیرن به نظرتون چکارکنم که درست اسمش رو بگن ؟

گاهی خداوند فرشته هاش رو میفرسته برا بنده هاش فرشته منم دخترمه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اولا اسمتون خیلی زیباست. دوما بقیه رو بی خیال. 

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 
خب یه اسم دیگه بذار البته ملت بیشعور هر چیزی بزاری بازم اسم طفل معصومو خراب میکنن,من از اسم نیوشا خو ...

😠😠

مهربان ترینم، همسرم، هنوز بعد از این همه سال با هم بودن، سرم که به شانه هایت می رسد و صدای قلبت را می شنوم، مگر دیگر غم جرأت دارد کنج دلم بماند. 

مخصوصا تو مدرسه بچه ها سربه سر هم میذارن و گاهی اسم همو مسخره میکنن دوس نداشتم دخملمو کسی ناراحت کنه واسه همین خیلی سر اسم گذاشتن حساسیت به خرج دادم نزدیک به زایمانم بود هنوز اسمشو انتخاب نکرده بودم

منم واسه اسم برادرزاده ام پارميس پيشنهاد دادم خانواده عروسمون مسخره ميكردن پليس ميگفتن.

يا هستي هم گفتم نيستي ميگفتن و ميخنديدن بي فرهنگ ها

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏
چی شد؟😐

از اینکه اسم به این قشنگی رو مسخره کردن ناراحت شدم عزیزم😘

با اجازه استارتر خانما بنظرتون اسم نارین قشنگه؟ واسه دخترم میخام

شما كرد هستيد؟؟؟ تو زبان كردي يه معناي ديگه ميده  كه من بلد نيستم اما اكثرا دوستاي كرد من نارين دارن تو بچه هاشون.ظاهرا خوبه تو كردي.

واسه زبان زبان ما ( تركي) به معني ريزه است 

هميشه خاله ريزه مياد تو ذهنم 😅

اگه نظرتون مخالف با نظر منه لطفا منو ريپلاي نكنيد ميتونيد خودتون نظراتتون رو در پست هاي مستقل بگيد نه با ريپلاي كردن نظرات من😏