2777
2789
عنوان

برای تولدش

220 بازدید | 27 پست

بچه‌ها. من برای تولدش کادو و این‌هاش رو گرفتم. عکسش هست چندتا تاپیک قبل‌تر. یه ست کامل لباس گرفتم. و این‌که جا و بلیط رو هماهنگ کردم یه روزه قراره بریم سفر با هم. پیشنهادی دارین که چی کارا بکنیم یا تدارک ببینم که بیش‌تر خوش بگذره؟ 

هنوز هم خیلی وقت دارم. و این‌که تولد امسالش رو دوست دارم خیلی خوب بگیرم و سنگ تموم بذارم

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

با دوستای دیگت که کاپل هستن هم هماهنگ کن سوپرایزش کنید یا بیان باهم اکیپی برید سفر

با دوست‌هاش همون توی شهر خودمون می‌ریم کافه. 

سفر رو دونفره بریم فکر کنم بهتره.

آه ای یقینِ یافته! بازت نمی‌نهم. :) تاریکم. ولی تویی که روشنم می‌کنی. بمون برام.

یه عکس دوتفرتون چام کن،زیرش کیو ارکد بزار وحرف دلت بزن بهش

نمی‌دونم خوشش می‌آد یا نه. ولی مررسی.

به من ایده میدی برا تولد شوهرم..مجبورم بگیرم براش چقدر هزینه کردی

برای کدوم بخشش چه‌قدر هزینه کردم؟

چه خوب که بلدی من مجبورم ۴۰۰ هزینه کیک کنم

تو خونه زیاد درست کردم. الآن تازه تو خوابگاهم. به بدبختی قراره درست کنم. ولی چون می‌دونم خیلی ذوق می‌کنه دیگه ریسک می‌کنم.