dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2415 عنوان زیست دوازدهم 60 بازدید | 11 پست گریم گرفته اخه چطور بخونم برسم؟ لطفا دلداری بدید هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا 1404/02/22 | 23:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
park_shin_he عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8498 من ریاضی و فیزیکمخصوصا ریاضی زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
زن_رونالدو عضویت: 1403/08/30 تعداد پست: 3035 فصل ۶ خیلی رو مخه فصل۷ غیرقابل حفظه😐😂 جورجینام زن رسمی رونی جون🧿💍❤️
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2415 من ریاضی و فیزیکمخصوصا ریاضی همشوون خیلی استرس دارم هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
park_shin_he عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8498 همشوون خیلی استرس دارم چقدر ازشون خوندی تا الان؟البته زیست و شیمی که فرجه ی خوبی براشون گذاشتن زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2415 فصل ۶ خیلی رو مخه فصل۷ غیرقابل حفظه😐😂 دقیقا منم مشکلم این دوتافصله هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2415 چقدر ازشون خوندی تا الان؟البته زیست و شیمی که فرجه ی خوبی براشون گذاشتن زیست فصل ۷ گفتم بخونم نفهمیدمش شیمی یه فصل ریاضی هیچییی حالیم نیست هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
park_shin_he عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8498 زیست فصل ۷ گفتم بخونم نفهمیدمش شیمی یه فصل ریاضی هیچییی حالیم نیست من زیست و شیمی اکیم تقریبا ولی ریاضی و فیزیک افتضاح😭 زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2415 من زیست و شیمی اکیم تقریبا ولی ریاضی و فیزیک افتضاح😭 وای من برا همشون میتونم گریه کنم هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
park_shin_he عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8498 وای من برا همشون میتونم گریه کنم من الان داشتم فارسی میخوندم خیلی طولانیه بخوای بخونی تو فرجه اش چون فقط یه روز وقت گذاشتن براش تا درس ۶ فعلا خوندمشسلامت و بهداشت و هویتم که اصلا نگم دیگه زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞
dokhtar_yas مدیر استارتر عضویت: 1401/05/06 تعداد پست: 2415 من الان داشتم فارسی میخوندم خیلی طولانیه بخوای بخونی تو فرجه اش چون فقط یه روز وقت گذاشتن براش تا د ... فارسیو من دیروز خوندم ضریب فارسیو دینی بالاست حالا بدبختی اصلا برا ریاضی وقت ندارم هرچه گشتیم در این شهر نبود اهلِ دلی که بداند غم تنهایی و دلتنگی مارا
park_shin_he عضویت: 1400/05/17 تعداد پست: 8498 فارسیو من دیروز خوندم ضریب فارسیو دینی بالاست حالا بدبختی اصلا برا ریاضی وقت ندارم یه روزه تمومش کردی؟من خیلی کند خوانم😢 زندگی صحنه یکتای هنرمندی ماست💞هر کسی نغمه خود خواند و از صحنه رود صحنه پیوسته به جاست 💞خرم آن نغمه که مردم بسپارند به یاد💞