2777
2789
عنوان

چه قدر عشق ابدی مبتذله

| مشاهده متن کامل بحث + 7529 بازدید | 120 پست
تو گوگل هم همچین چیزی نیست هندوئیسم اسلام و مسیحیت بیشترین پیرو رو دارن

بیخیال خواهر نرود میخ آهنین در سنگ 

این مدل آدما همه جا هستند فقط باید از کنارشون گذشت

آسان گذرانید جهانِ گذران را...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بیخیال خواهر نرود میخ آهنین در سنگ این مدل آدما همه جا هستند فقط باید از کنارشون گذشت

چرا در مقابل فهمیدن مقاومت میکنین

یعنی شما از دانشمندایی که تو این زمینه تحقیق کردن اطلاعاتتون بیشتره؟

چرا خودتونو مضحکه میکنین

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

چه منبع معتبری داری شما😂

یادم رفته بود شما از جان بایر ناس بیشتر رو این زمینه کار کردین!

راستی گفتی منبع شما چیه؟

تکنسین داروخانه💊                                                         مشاور پوست و مو👩🏻‍⚕                                                         میکاپ آرتیست مبتدی💄

از ویکی پدیا بیا بیرون منبع حرفم کتاب تاریخ جامع ادیانهشما منبع حرفت چیه که میگی آتیئست ها تعدادشون ...

بله بله ویکی پدیا نامعتبره صحیح 🫤😂

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

یادم رفته بود شما از جان بایر ناس بیشتر رو این زمینه کار کردین!راستی گفتی منبع شما چیه؟

بگذریم شما اشتباه تایپی داشتی و اتفاقی یهو.دیت رو نوشتی آتئیست 😄

نصف کره زمین هم آتئیستن 

امام حسین علیه السلام:(از بی ارزشی و خواری دنیا نزد خداوند متعال این است که سر یحیی بن زکریا به فاحشه ای اسرائیلی هدیه شد)

بله بله ویکی پدیا نامعتبره صحیح 🫤😂

واقعا فکر میکنی ویکی پدیا معتبره؟؟؟😂😂😂😂

دفعه بعدی رفتی ویکی‌ پدیا رو سرچ کنی یه گزینه مداد داره ایمیلت و وارد کن و مطلب و میتونی تغییر بدی، راستی خودت هم میتونی مطلب بنویسی و تو ویکی پدیا ثبتش کنی 

بله خیلی معتبره

چند سالته عمویی؟

بگذریم شما اشتباه تایپی داشتی و اتفاقی یهو.دیت رو نوشتی آتئیست 😄نصف کره زمین هم آتئیستن

دفعه بعدی به جا کتاب حتما ویکی‌ پدیا مطالعه میکنم تا با هم بشیم دلقک جمع😂

یادم رفته بود شما از جان بایر ناس بیشتر رو این زمینه کار کردین!راستی گفتی منبع شما چیه؟

چرا نسبت به همه جبهه میگیری؟

ویکی پدیا از اون کتابی که فقط خودت اسمش رو میدونی مطمئنا معتبرتره!محض اطلاعات دانشنامه جهانی عزیزم،گفتم چون اطلاعاتت کافی نیست شاید ندونی

من منبعی برای حرفام ندارم به جز عرف و حیا که طبق حرف ها و عقاید شما تا وقتی که فیلم های پور.ن وجود داره این نمایش های جنسی توی اینطور فیلم ها اصلا بیحیایی به حساب نمیاد

واقعا فکر میکنی ویکی پدیا معتبره؟؟؟😂😂😂😂دفعه بعدی رفتی ویکی‌ پدیا رو سرچ کنی یه گزینه مداد داره ا ...

حرف شما نامعتبره بحث کتاب نیست چون شما مطالعه کافی نداری

دفعه بعدی به جا کتاب حتما ویکی‌ پدیا مطالعه میکنم تا با هم بشیم دلقک جمع😂

فعلا که شما مضحکه کاربرا شدی راستی چطوری یهود.یت رو آتئیست تایپ کردی؟

چرا نسبت به همه جبهه میگیری؟ویکی پدیا از اون کتابی که فقط خودت اسمش رو میدونی مطمئنا معتبرتره!محض اط ...

تو ویکی پدیا نوشته بود چهار عنصر اصلی اب باد خاک و محمد رضا گلزار

یکی بخاطر طنز تغییرش داده بود بعد تو میگی ویکی پدیا خیلی معتبره؟؟؟؟ 

تو ویکی پدیا نوشته بود چهار عنصر اصلی اب باد خاک و محمد رضا گلزاریکی بخاطر طنز تغییرش داده بود بعد ت ...

دوست دارم حرفاتو یاور کنم ولی عهی میگن حتما کیبوردش اشتباه نوشته

چرا نسبت به همه جبهه میگیری؟ویکی پدیا از اون کتابی که فقط خودت اسمش رو میدونی مطمئنا معتبرتره!محض اط ...

@niniyar  

خیلی ممنون میشم اگه لطف کنین این کاربرا رو پاکسازی کنین و هر فرد سمی و پرخاشگری رو تو سایت ازاد نزارید این نوع بیان در شأن یه سایت پابلیک و پر جمعیت نیست

حرف شما نامعتبره بحث کتاب نیست چون شما مطالعه کافی نداری

از اول که حرف زدی دیدی دقیق گفتم منبعت ویکی پدیاس؟ چون بچه سال و نادان کم نیست شما منبعت ویکی پدیاس کافیه

و وقتی تحمل انتقاد نداری و همچین ادم ضعیفی هستی حتما بگو که کسی ادم حسابت نکنه

2790
2778
2791
2779
2792