من پسر دلم میخواد پولایی که سر ماه به عنوان حقوق میگیرمو ذخیره کنم و بعدش کارت گرافیک کامپیوترمو ارتقا بدم یا مانیتور کامپیوترمو پیشرفته تر کنم یا مثلا لب تاب قدرتمند بخرم و اصلا نمیتونم تصور کنم برای دختر خانمی که مثلا زنمه بخوام خرج کنم
مطمئنم دختراییم که درامد دارن واقعا دلشون نمیخواد به جز خودشون خرج کس دیگه ایو بدن
ما خانما اگه خسیس باشیم اشکال نداره هر چند اینطور نیست که میگی من حتی دیدم به شوهراشون هم کمک میکنن ...
همین طرح سایتی که قراره در اینده شاید بشه شغل دومم (( بیشتر واس یاد گیری علم کامپیوتر بیشتر دنبالشم و یکمم علاقه دارم )) اگه نبود که نمیتونستیم نظراتمونو با هم به اشتراک بزاریم.....
راستش الانم دهه ۶۰ و ۵۰ نیست که اوج هیجان ازدواج باشه و عشق و عاشقی....بنظرم بازی های ویدیویی و انلاین انقدر لذت بخش هستش که جاشو با چت کردن یا حتی بحثای عاشقونه بگیره
یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.