2777
2789
عنوان

مقدار پولی که شوهرم بهم میده

| مشاهده متن کامل بحث + 389 بازدید | 29 پست

بچه ت رو ول کنی بری سر کار، هزینه هات چند برابر میشه.هم تربیت بچه ت رو از دست میدی و بچه ت کلکسیون اختلال میشه، هم برای کارهای خونه و عدم حضورت باید روحی و مالی بیشتر پرداخت کنی، هم جسم و روح خودت خسته میشه و وقتی به بچه و شوهرت میرسی، میخوای یا دکشون کنی یا حوصله نداری. ۵ تومن خیلیم عالیه و شعور بالای همسرت رو نشون میده. سعی کن هزینه هات رو اولویت بندی کنی و واقعا اونایی که فوق ضروری نیست بزاری کنار.پس انداز هم میشه کرد اگه خرجای غیرضروری کنار بره.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لباس خیلی دوس دارم میخرممثلا قرعه کشی خونگی وسایل واسه خونه مثلا پلاسکو اینا

هرماه میری پلاسکو میخری؟

یا هرماه لباس؟

خی این دیگه ولخرجی.

قرعه کشی خونگی ک میشه پس اندازت 

ولی هرماه لباس دیگه ولخرجیه

بچه ت رو ول کنی بری سر کار، هزینه هات چند برابر میشه.هم تربیت بچه ت رو از دست میدی و بچه ت کلکسیون ا ...

من الان مشکلم همینه

بخوام برم سرکار مهد ک دوس ندارم بزارم ولی پرستار اشنا دارم اما باید ی مبلغی به اون بدم چیزی برام نمیمونه

اما نمیتونم پس انداز کنم قرعه کشیم میزارم بدتر تا پول دستم میاد خرج میکنم

واقعا ۵ تومنو میشه ذخیره کرد؟

👶❤
هرماه میری پلاسکو میخری؟یا هرماه لباس؟خی این دیگه ولخرجی.قرعه کشی خونگی ک میشه پس اندازت ولی هرماه ل ...

اصلا بخدا نمیدونم چی میشه

چندتا بلوز میخرم خونگی میشه ۲ و خورده ای

بعد مثلا ۱۵۰۰ قرعه کشی میدم

یا لوازم ارایش میخرم

یا با پسرم بیرونم اون ی چیزی میخره گاهی روم نمیشه دوباره از شوهرم بگیرم

پسرم خیلی ولخرجه یا باید پامو از خونه بیرون نزارم یا هرچی میبینه میخواد

👶❤
من الان مشکلم همینهبخوام برم سرکار مهد ک دوس ندارم بزارم ولی پرستار اشنا دارم اما باید ی مبلغی به او ...

تاوان کار کردن و عدم حضورت خیلی سنگینه‌. نسل جدید که مامان باباهای پولدار تحصیل کرده دارن اما نه دین نه اخلاق نه قانون نه تعهد نه هیچی سرشون نمیشه، خروجی همین سبک زندگین. پس انداز کنی که چه اتفاقی بیفته؟ طرف میلیارد میلیارد پس انداز کرده، حسرت به دل ۱ دقیقه حضور همسر یا فرزند یا محبتشونه.میلیار میلیارد پس انداز کرده درد بی درمون گرفته ۵۰ میلیون ۵۰ میلیون خرج دارو درمان می کنه معلوم نیست خوب بشه.یه چیزی در اقتصاد هست تحت هنوان هزینه فرصت.یعنی اگه نباشه، چقدر باید جاش بدی.هزینه فرصت اشتغال خانوما انقدر زیاد و جبران ناپذیره در خانواده، که اگه میفهمیدن، همه قدردان همسرانی بودن که توقع اشتغال زنشون رو ندارن. تو بهره وری حضورت در خانواده رو بالا ببر.مثلا برای آموزش فرزندت و تقویت ارتباطتون با گفتگو و همراهی، یا تغذیه خانواده و جهت دهی که می کنی، یا مطلوب تر کردن ادای خواسته های همسرت که دقیقا رو بهره وری کارش اثرگذاری.

بهش فکر کردم به نتیجه نرسیدم

کارخونگی برای خانما زیاده اتفاقا و بیشتری شون هم نتیجه گرفتن ازش و ارتقا دادن به کار بزرگتر ،از مارکت سبزی و ترشی و مربا و فروش لباس های خونگی مجلسی و بچه  و و محصولات لوازم ارایشی و محصولات گیاهی و عطاری و دمنوش ها 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

تاوان کار کردن و عدم حضورت خیلی سنگینه‌. نسل جدید که مامان باباهای پولدار تحصیل کرده دارن اما نه دین ...

اولین باره ک چنین حرفی یکی بهم میزنه

همه خانما بهم میگن برو سرکار چون تهش پسرت ازت طلبکارم میشه همیشه میگه هیچکاری برام نکردی

اما مثلا دوست من مادرش از بچگی گذاشتش رفت سرکار کلیم برای موفقیتای دوستم هزینه کرد چون پدرش درامدش معمولیه و خسیسه

عاشق مادرشه همیشه قدردانشه

👶❤
کارخونگی برای خانما زیاده اتفاقا و بیشتری شون هم نتیجه گرفتن ازش و ارتقا دادن به کار بزرگتر ،از مارک ...

یه پیج پیدا کردم عمده لباس میفروشه .این ماه میخوام ازش چند دستی بخرم اول توی خانواده بفروشم ببینم چطور پیش میره

ولی اینقدر ب کار اداری فکر کردم این چیزا واسم ی جوریه

👶❤
اولین باره ک چنین حرفی یکی بهم میزنههمه خانما بهم میگن برو سرکار چون تهش پسرت ازت طلبکارم میشه همیشه ...

ظاهر زندگی دیگران رو با باطن زندگیه خودت مقایسه نکن. هر جا مادر نیست، یه نفر دیگه هست.هرجا اون یه نفرم نیست، یه گوشی یا تلویزیون با کلی محتوای مخرب هست. بچه، آسیب میبینه.از مدار تربیتی مادر خارج میشه.همسر، آسیب میبینه. خلا حضور زنش رو در جاهای دیگه جبران می کنه.واقعا اگه کسی در ضرورت خیلی شدید نیست، بزرگترین ظلم، شاغل کردنه مادره.چون خود مادر، ابوالمشاغله. وقتی میفرستیش یه جای دیگه، همه تاوانش رو پس میدن‌.

یه پیج پیدا کردم عمده لباس میفروشه .این ماه میخوام ازش چند دستی بخرم اول توی خانواده بفروشم ببینم چط ...

باید کارهاتون ارتقا برسونین خوبه اونطرف هم سود هاش سرمایه گذاری روی طلا و سکه داشته باشین 

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.