2777
2789
عنوان

ازدواج

158 بازدید | 14 پست

سلام. بچه ها ۴۱ سالگی میشه ازدواج کرد؟ بچه آدم سالم میمونه ؟؟؟ قلبم شکسته

رشته برق شاغل تقریبا در موقعیت بالا و دارای حسودهای زیاد.... قیافه خیلی بیبی فیس ولی بخاطر سنم انگار هیچکی جرات نمیکنه دیگه جلو بیاد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام چرا نشه همیشه میشه ازدواج کرد تا وقتی هم یائسه نشدی میشه بچه دار بشی 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

اره میشه عزیزم پس اینایی که بچه دوم و سوم میارن چن سالشونه

من ۲۹ سالمه ولی خیلی کمتر میخورم ورفتارامم درحد۲۰،۲۱ هست ،یه خواستگار داشتم موقعیتش خوب ولی الان مشکل براش پیش اومده انگار نمیتونه بیاد خواستگار چون خارج از ایران هس مشکل اقامت براش پیش اومده واینکه سنتی هم بود خواستگاری😔

بله خیلی ها تو سن بالا بچه دار میشن

امروز بهترین فرد زندگیم بهم گفت تو رو دیگه نمی‌خوان و بچه ات ناقص میشه !!!!! من موهام فر خوشگله صورتم هم نازه بدون هیچ ارایشی چرا این حرفو بهم زد؟این فرد عزیزترین زندگیم بود دلم شکست خیلی ولی راست میگه حتی اگر ازدواج کنم با این سنم بعیده زندگی روبه راهی براش فراهم کنم من فقط یه حقوق دارم اگر بمیرم براش بگذارم  وقتی هوش ات بالا هست تموم نیش ها را ده برابر حس میکنی 

اره میشه عزیزم پس اینایی که بچه دوم و سوم میارن چن سالشونهمن ۲۹ سالمه ولی خیلی کمتر میخورم ورفتارامم ...

عزیزم من همسن شما بودم درگیر دکتری و درس و کار شدم خودت بگرد توی این سن با باهوشی آدم عالی پیدا کنی هیچکی بفکر هیچکی نیست من اصلا وقت نگذاشتم و الان مثل چی پشیمون حتی دیگه نمیتونم به کارم هم فکر کنم گریهههههههه

سلام عزیزمسن ازدواج بالا رفتهبهتره بخواین کسی رو بهتون معرفی کنندمیشناسم کسی رو 47 سالگی بچه دار شده ...

فعلا که مشکلی ندارم مثل همون بیست سالگی و اینا پریود میشم حتی یه دونه چروک توی صورتم یا گردنم نیست ولی میگن سن ات بالا هست دیگه مامانم شاید ۵۵ یا ۵۳ شد شاید ۵۰ نمیدونم ازش نپرسیدم وگرنه فکرش میره اونور