2777
2789
عنوان

خونه قایمکی بخرم یا بیخیال شم

206 بازدید | 21 پست

نظرتون برام مهمه لطفا منطقی راهنماییم کنین

من ۲واحد خونه دارم یکیشو دادم اجاره با پولاش طلا میخرم تو یکیشم وسیله دارم

پدرشوهرم موقع ازدواج قول خونه داده بود ‌و فعلا مستاجریم میگه میخواد برای ما و خواهرشوهرم اینا خونه بخره کی رو خدا میدونه

سالای اول ازدواج میگفت ماشین میخرم تا بالاخره یروز گفت نه نمیخرم قرض دارم پدرم ماشینشو داد به ما بلافاصله پدرشوهرم برای دخترش ماشین گرفت گفت شما دارین وگرنه میدادم به شما به همه هم گفته بودن پول ماشین مارو اونا دادن!

دلیل اینکه نمیخوام بریم خونه ی منم دقیقا همینه که فرداش به خواهرشوهرم خونه نخره بگه شما دارین،نمیخوام همه چیزو من تامین کنم درامدم همین خونست وگرنه بعد عروسی شوهرم یه گوشواره برام نخریده

حالا به نظرتون دوتا واحدو رهن بدم یکمم طلا بفروشم یه خونه کوچیک بخرم بریم بشینیم به بقیه نگیم واسه خودمونه؟

کاری ندارم خونه میخرن یا نه ولی حداقل خونه ای که من زحمتشو کشیدم به نام خودشون تموم نمیکنن و افتخار نمیکنن پسرمون خونه دار شده ماهم کمک کردیم

و به بهونه اینکه شما خونه دارین نمیرن برای دخترشون خونه بخرن(کاری با خریدن یا نخریدن ندارم فقط میگم بهانه نیارن که پسرمون نیاز نداشت وگرنه ما فرق نمیزاریم)

چیکار کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بنظرم وقتی دستت به دهنت میرسه خودت برای خودتخونه بخر منت بقیه نکش

منت که نمیکشم ولی من هرکاری برای خودمون بکنم به اسم اونا نوشته میشه چاره ای ندارم که پنهانی باشه

پدرشوهرم به فامیلاش گفته بود جهاز عروسمونو ما خریدیم!

خونه خودت خریدی شوهرتم میدونه؟

نه ارث رسیده

بله میدونه همه میدونن اوایلم خیلی میگفتن برین بشینین یا بفروشین بالاخره فعلا ساکت شدن

حتی مادرشوهرم رفته بود پیش دعا نویس ما بریم خونه ی من بشینیم دیگه پدرشوهرم چیزی به شوهرم نده😂

چه شرایط سختی داری اگر همسرت میدونه که خونه داری که انگار همه میدونن پس مخفی کردنش بی فایده هست 

اگر نه بنظرم یک خونه بخر بگو برای بابام هست میخواد بده اجاره ولی از ما پول پیش نمی‌خواد واجارش مثلا اگر ده تومنه شما پنج گفته  بدید هم شوهرت حساب کارش می‌کنه هم پولت داری میتونی بدی باز طلا  هم خونه داری هم به آینده میشه خوش بین تر بود

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

نه نخر،همینجوری بمونید تا اونا کاری کنن

فقط 30 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگذار بگویند و بگویند و بگویند.. بگذار بِبُرند و بدوزند و بپوشند.. تو بخند، گوش بده، خیره بمان، هیچ مگو..
شوهرت بد عادت میشه، همون اجاره بده و طلا بخر، همینطوری شوهرت کار خاصی نکرده ب ات، بگذا. مستاجر باشه ...

میترسم ازینکه هرسال با بچه کوچیک دست تنها چجور میخوام وسیله جمع کنم

میدونم قطعا دیگه به خرید خونه فکر هم نمیکنه

کاش پول جور میکرد منم یکم کمکش میکردم الان بانکا وامم نمیدن هیچ

چه شرایط سختی داری اگر همسرت میدونه که خونه داری که انگار همه میدونن پس مخفی کردنش بی فایده هست اگر ...

اونجوری دیگه پول نمیده 

مثلا قرار بود پول ماشینو به بابام بده کلا زد زیرش آخر بابام گفت بخشیدم به خودت اگه داد واسه تو

نه ارث رسیدهبله میدونه همه میدونن اوایلم خیلی میگفتن برین بشینین یا بفروشین بالاخره فعلا ساکت شدنحتی ...

به نظرم حالا که اونا میدونن بهتون ارث نمیدن.خودت نطرت اینه بری یکی از خونه هارو بفروشی بری برای خودتون .باز نمیدونم پنجاه پنجاهه این تصمیم .تصمیم ساده ایه