اگه گوشت بعد از سه ساعت هنوز نپخته، احتمالاً یکی از این دلایل باعثش شده و میتونی این کارها رو بکنی:
۱. نوع گوشت
بعضی گوشتها مثل گوشت گوساله یا ران گوسفند سفتترن و دیرتر میپزن. اگه گوشت پیر یا یخزده باشه، بیشتر طول میکشه.
۲. راهکارهای پخت سریعتر: فشار دادن با چنگال یا چاقو: تیکهها رو کوچیکتر کن یا چند سوراخ بنداز توش تا بهتر بپزه. استفاده از زودپز: اگه زودپز داری، توی ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت کاملاً میپزه. نمک نزن از اول: نمک از اول باعث سفت شدن گوشت میشه، بذار آخر کار اضافه کنی. کمی سرکه، کیوی یا آناناس اضافه کن: اینا آنزیمهایی دارن که گوشت رو نرم میکنن (ولی زیاد نمونه چون ممکنه له بشه). در قابلمه رو ببند و شعله رو کم کن: بخار باید تو قابلمه بمونه تا بهتر بپزه.