لیلی_ومجنون مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1708 عنوان گل رونده چی خوبه کسی داره 65 بازدید | 8 پست میخوام بکارم تو گلدون تو تراس ک دیوار و سقف رو پوشش بده چی خوب کسی داره اطلاعات بده راهنماییم کنه؟ تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم بیشتر ببینیدبستن 1404/02/22 | 21:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
لیلی_ومجنون مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1708 ما داشتیم تابستون پر مارمولک میشه نکن اینکارو تو تراس؟ تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم بیشتر ببینیدبستن
لیلی_ومجنون مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1708 رز رونده.خیلی خوشبو و زیباست دیوار رو پوشش میده نگهداریش چطور سخت آسون؟ تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم بیشتر ببینیدبستن
آرامش_ماندگار عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 8968 تو تراس؟ اره گوشه تراس یک باغچه کوچلو زدم به عشق همین درست کردم خیلی هم نگهداری خوبی داره آفتاب مستقیم نباید بخوره ولی خیلی مارمولک افتاد توی خونهدر تراس رو باز میزاری گاهی کاری چیزی بچه مارمولک خیلی ریزن و میان
لیلی_ومجنون مدیر استارتر عضویت: 1399/05/08 تعداد پست: 1708 اره گوشه تراس یک باغچه کوچلو زدم به عشق همین درست کردم خیلی هم نگهداری خوبی داره آفتاب مستقیم نباید ... اگ پایین تو محوطه بکارم چی برگاش رو فقط هدایت کنم تو بالکن؟ تاپیک لاغری بامدادخمار 💙عضو گروه آبی💙 شروع رژیم:۰۱/۱۱/۱۴ وزن شروع:۸۰. وزن هدف:۷۰. وزن ۱۱/۳۰-->۷۷.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۷-->۷۶.۵۰۰🤞 وزن۱۲/۲۱--> ۷۵.۶۰۰🤞 وزن۱۲/۲۸-->۷۴.۳۰۰🤞 وزن ۰۲/۱/۶ --> ۷۳.۲۵۰🤞 ۷۵🔓 ۷۰🔒 ۶۵🔒من باید بتونم بااااید ثابت کنم که میتونم بیشتر ببینیدبستن
1365b عضویت: 1396/09/11 تعداد پست: 5492 دیوار رو پوشش میده نگهداریش چطور سخت آسون؟ فامیلامون دارن.نگهداری سختی نداره دیدم چندین ساله تو حیاط توبرف بارون دوام آورده آمین شود هرآنچه میپنداری🙂
آرامش_ماندگار عضویت: 1402/10/01 تعداد پست: 8968 اگ پایین تو محوطه بکارم چی برگاش رو فقط هدایت کنم تو بالکن؟ حالا آزمایش کن انشالله مارمولکها بریزن خونه همسایه ها😂🤣🤣🤣