2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

علوم پایه چجور رشتیه الان شغلتون چیه

علوم پایه یعنی شیمی محض ریاضی محض زیست سلولی و فیزیک 

من شیمی محض خوندم 

الآنم مهندس تحقیق و توسعه آزمایشگاه ی برند آرایشیم

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 

تو نظام قدیم تعداد ریاضیا خیلی بیشتر از تجربیا بود  ولی الان برعکسه چون بازار کار تجربی خیلی بیشتر کاملا برعکس کشورای دیگ چرا فک میکنی هیچکی نمیره؟ تعداد داوطلباش از تجربی کمتره درسته ولی متقاضی داره تو تجربی اگ ی چیز پرت هم قبول شی میری مشغول ب کار میشی ریاضی اینطوری نیس باید جنم کار داشته باشی اگ دانشگاه تاپ قبول شی نونت تو روغنه نصف فامیلای من الان خارجن با وضع مالی توپ همشون هم ریاضی بودن نخبه بودن. درساش سخته باید علاقه داشت

+ اگه بگم به عنمی ناراحت میشی؟                                                     _خب به عنم

من مهندسی خوندم

از ۲۴ سالگی استخدام وزارت نیرو شدم 

الانم اونجا سمت سرپرستی گرفتم خیلی راضی ام

نمی دونم چرا اینقدر همه میگن کار نیست. واسه آدم کاربلد همیشه کار هست. 

همین الان خیلی از شرکت ها کمبود نیرو دارن. چون مهندس های خوب همه مهاجرت کردن

کیسیا یک زن قهرمان ایرانی بود که در هنگام حمله اعراب مسلمان، در مقابل متجاوزین به میهن جانانه ایستادگی کرد در حالیکه تمام سپاهیانش زنان و کودکان و سالمندان بودن ... در موردش بخونید ❤❤❤

خودم ریاضیم چون سخته مناسب هرکسی نیست

ولی 70 درصد اونایی ک میرن ریاضی واقعا الکی رفتن

من تو مدرسه میبینم دانش آموز صفر جدول مختصاتی میزاره جای مثبت یک!! دانش آموز دوازدهم ریاضی

تو هپروتن

دختر من ریاضی فیزیک بود 

پارسال کنکور داد کامپیوتر اورد 

بستگی داره چی دوست داشتهوباشه و بخواد پیشرفت کنه 

در کل هر رشته ای بره مهم تر از دانشگاه و رشته مهارت اموری عست 

فعلا امضا ندارم
2790
2778
2791
2779
2792