با دوست صمیمیم دعوام شد خیلی حرفای زشتی بهم زد الان ۹ ساعته که به هم پیام ندادیم و زنگ نزدیم جلوی همه کوچیکم کرد و بهم حرف گفت ولی من بازم دلم براش تنگ شده هی میخوام بهش پیام بدم هی میخوام بهش زنگ بزنم به زور جلوی خودم رو میگیرم حتی بهم گفت دیگه نمیخواد دوست باشیم کات کنیم و اینا یه چیزی بگید که دیگه بهش فکر نکنم و اصلا بهش پیام ندم و زنگ نزنم و تو مدرسه نرم سمتش:)))💔
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏
چیزی که زیاده دوسته احمق نباش ابجی خودتو واسه این گاو کوچیک نکن
بدخواه زیاد دارم اینجا ولی طرفدارا بیشترن. به قران کاربر مرد نیستم تروخدا انقدر نگین . ده بار عکس خودمو گذاشتم . من عاشق مهدی احمدوند هستم در اینده زنش میشم به قانون جذب ایمان دارم . پروفایلم عشق زندگیم مهدی احمدوند هستش. ۱۲ مرداد سال ۱۴۰۴ از این سایت میرم . برنخواهم گشت
همیشه من شروع کننده بودم یه بار نشده تو این چند سال دوستی مون یه بار اون بگه اشتباه از من بود معذرت ...
واسه همینه اونم عادت کرده به تحقیر کردن. دوست مدرسه باید تو همون مدرسه بمونه. از در مدرسه میای بیرون دیگه اصلا اسمشم یادت بره
مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏