2777
2789
عنوان

ترس از شکایت

58 بازدید | 8 پست

سر خریت بچگی صمیمیت احمقانه رفیق اشتباه بچگی و احمقیت خودم ی کاری کردیم ک تا عمر دارم باید نگرانش باشم خدا بگذره ازم

دوست پسرمو ک الان۳ساله باهاش نیستم اوردیم خونه دوستم چون من‌نمیتونستم برم ببینمش و خیلی بچه بودیم خیلی باباش رسید و  دید و پسره فرار کرد و‌گذشت تا الان ک۳سال ازش میگذره سر این داستانا‌پنیک شدم و مریض شدم 

من موندمو شرمندگی و حماقتی ک الان میفهمم چی شد مامانش ب سرم قسم میخورد 

داداشش وکالت خونده انگار میتونه شکایت کنه؟دیگ همیشه از بابام خجالت میکشم از خودم و از خانواده اون

شاید تاالان درگیر درس بوده و دنبالش نرفته نمیدونم بعدا نیره یا ن سرزنش نکنید خودم میدونم چ غلطی کردم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه دیگه نمیره دنبالش ،اینجوری هم آبروی تو میره هم آبروی دختر خودش

شماره پسررو داره چمدونم بگه بیا بگو فلان برعلیه من نمیدونم دیوونه شدم ازین فکرای زیادی

شکواییه تا یک سال مهلت پیگیری داره در غیر این صورت ممکن نیست

سانای هستم 🩵 دهه هشتادی قوی💜  هر سوالی  و مشکلی که داشتین در باره نی نی سایت به جایه تگ کردن نی نی یار از سانا یار راهنمایی بگیرین💛 من کل روز انلاین هستم🔶️🟣 و از همه قانون جدید مطلع 🟢 بزرگ ترین افسوس ادمی زمانیست که میخواهد اما نمیتواند و یاد زمانی می افتد که میتوانست اما نخواست💜بیشترین دردا بهترین درسا رو میدن این ماییم که تصمیم میگیریم ادامه بدیم یا تغییرش بدیم 💚اخر بدمد صبح امید از شب من🩷

نه بابا شکایت چی کنه ؟مگه جرمی اتفاق افتاده ؟ شاهد چی ؟ بیخیال مریض چی شدی ، زشت شد جلوی اونا ولی نا ...

نمیدونم والا درست میگی

شرمندشونم  الان بازم چون‌تو ی شهرین ممکنه همو ببینیم امتحانا باز ممکنه همو ببینیم نمیدونم چجوری جلوشون رفتار کنم 

نمیدونم والا درست میگیشرمندشونم الان بازم چون‌تو ی شهرین ممکنه همو ببینیم امتحانا باز ممکنه همو ببی ...

عادی و یواش ، خودتو به بی‌خیالی بزن فکر چی می‌کنی برای اون بدبخت دوستت بد شده نه برای تو