2777
2789

سلام عزیزانم واقعا کارما وجود داره😭😭

مامانم در حالت عادی اهل غیبت نیس اما شوهرخالم همیشه گیرش میاره باهاش غیبت میکنه 💔

تا الان بقران مجید دیدم هرچی غیبت پشت سر دختر مردم کردن سر من اومده😭چرا کارماش سرمن میاد؟

میگفت دختره فلانی دوس‌پسر گرفته و پسره ولش کرده چ کاره بدی

دوسال بعدش من از نامزدم جداشدم😭

گفت دختره از نامزدش حامله شده منم حس میکنم با اینکه چهارماه پیش بود و چهاربارم پریود شدم حس مسیکنم باردارم😭😭 یعنی من نامزدم ک محرم بودیم مجبورم کرد

میگفت دختره فلانی طلا نداره

من مجبورشدم سر یک موضوع طلاهام بفرشم😭

اینا چیزای کوچیکش بود بخدا هرچی میگ سرخودمون میاد امشب التماسش کردم ول این خاله‌زنک بازیا کن گفت ما غیبت نمیکنیم صحبته😭💔بچها میدانم زندگی هرکسی وابسته به عمل خودشه اما بخدا گاهی من بی‌تقصیر هستم حس میکنم دارم کارما غیبت های مامانم پس میدم چیکاکنم؟😭😭💔💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دائم تذکر بده سرمون میاد

بخدا دائم بهش میگم تا الان هرچی گقتی سرمون اومده اما یکم متفاوت تر به خرجش نمیره😭😭 خدا منو بکشه من بمیرم الهی😭💔

میشه واسه شفای مامانم و ازدواجم با نامزدم اول اسمش mهست و اول اسم خودمH سه حمد بفرستید؟❤️خیلی محتاج دعاهاتون هستم😭

کارماش؟!!

هن؟!

...🤡🎀                                                                               اَللَّـهُ لَا إِلَـٰهَ إِلَّا هُوَ الْحَيُّ الْقَيُّومُ ۚ لَا تَأْخُذُهُ سِنَةٌ وَلَا نَوْمٌ ۚ لَّهُ مَا فِي السَّمَاوَاتِ وَمَا فِي الْأَرْ‌ضِ ۗ مَن ذَا الَّذِي يَشْفَعُ عِندَهُ إِلَّا بِإِذْنِهِ ۚ يَعْلَمُ مَا بَيْنَ أَيْدِيهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ ۖ وَلَا يُحِيطُونَ بِشَيْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلَّا بِمَا شَاءَ ۚ وَسِعَ كُرْ‌سِيُّهُ السَّمَاوَاتِ وَالْأَرْ‌ضَ ۖ وَلَا يَئُودُهُ حِفْظُهُمَا ۚ وَهُوَ الْعَلِيُّ الْعَظِيمُ🦋

ب نظرت من هیچ ربطی نداره

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

منم بدم میاد مامانم درمورد بقیه مخصوصا دخترشون حرف میزنه دلم میلرزه 

آره طرف نامزدی دومشه و فلان...

میگم مامان برای همه پیش میاد جدایی و ...

خدا جونم من خودم رو جمع و جور میکنم ولی حال دل داداشم رو خودت خوب کن❤️‍🩹

بهش از دردت بگو ببار متوجه بشه

میگم میگه ربطی نداره💔

منم بدم میاد مامانم درمورد بقیه مخصوصا دخترشون حرف میزنه دلم میلرزه آره طرف نامزدی دومشه و فلان...می ...

والا منه خاک‌برسر بیشترش واسم پیش اومده😭😭انگار خوبه بدون اطلاعات کافی بشینیم قضاوت مردم کنیم😭💔خدایا این انسان چیه آفریدی؟😭

کارما حقیقت داره من خانمی رو میشناسم همش دخترهای مردمو مسخره میکرد آخرش دختر خودش ازدواج نکرد هر روز ...

دقیقااااا😭😭💔💔

بش بگو چیکار مردم داری

والا میگم میگه اینا غیبت نیس صحبته😭💔

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 54 دقیقه پیش
2791
2779
2792