2777
2789
عنوان

نظرتون رو بگید عروسه حق داره یا نه

232 بازدید | 23 پست

یه خانواده ای دوتا بچه دارن یه دختر و یه پسر

مادر فوت شده پدر هم همه اموالو زده به نام دخترش

به پسر یدونه خونه اونم۲ دنگ کلا و ۴ دنگ بازم برای دختره

عروسه خیلی شاکی و ناراحته

اینم بگم وقتی مادر خانواده مریض بوده دختره و داماد همش کنار پدر مادر بودن و عروس و پسر توی ۱۵ سالی که ازدواج کردن ۹۰ درصد مناسبتا رو میرن سمت خانواده عروس

تمام دکتر و مراقبت و اینا با دختر و داماد بوده 

اما خب پدره رسما به پسره هیچی نداده 

عروسه هم خیلی خیلییی ناراحته و دلخور 

نسبتارم نمیگم که راحت نظر بدین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب پدرشون دوست داشته به دخترش بیشتر سهم بده 

چیزی نمیشه گفت

سمت من اگه میای "پناه" باش؛من تمام عمرمو پناه دیگران بودم و خسته ام... :) بزرگترین خیانت آدمیزاد در حق خودش ؛فروختن تنهایی اش به آدم های بی ارزش است....

الان نظر میخواد دوران سختی بود کنار مادرشوهر که نبوده پس توقع داشته باشه ولی پدر بد کرده هرچی نصف تقسیم میکرد دشمنی پیش نیاد

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

تو دختره هستی نه؟من مخالف فرق گذاشتن بین بچه ها هستم. اونم تا این حد.به هرحال تا بوده دخترها بیشتر ر ...

نه من با عروسه نسبت دارم اتفاقا😂

اما حقو میدم به خواهرشوهرش

مالشه حق داره اصلا دلش میخاد همرو آتیش بزنه کسی حق نداره نه ناراحت بشه نه سهمی بخاد اون عروسم وقت بیماری کجا بوده که حالا موقع ارث میراث پیداش سده من بودم همون دو دنگم نمی‌دادم بی جشم و رویی رو به نهایت رسونده 

طبق قانون که پسر دوسهم میبره دختر یک سهم اما بخاطر خدماتی که دخار خانم به خانواده انجام داده از نظر من اگر مساوی تقسیم میشد خیلی بهتر بود 

دوست خوبم لطفا درخواست دوستی ندهید متشکرم