2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگرن معمولا یه طرف سر درد داره یه طرف درد نداره 

دردش به صورت ضرب داره و یه نقطه میکوبه 

گاهی اوقات به چشم هم میزنه دردش و احساس میکنی رگه های چشمت هم درد داره 

به نور و صدا حساسه نور زیاد افتاب شدید صدای بلند ادکلن و عطر تحریک میشه 

ما در میان پیچكهای سبز دیوار جا میمانیم...🌿

من میگرن دارم خودم علایم تو بگو بگم دکتر زیاد رفتم بابتش معمولا تو کاسه چشمت شقیقه هات حس می‌کنی گاهی میزنم پشت سر یا گردن حالت تهوع بهت دست میده صدا و نور اذیتت کنه میگرنه حالا این علایم داری ؟

من میگرن دارم خودم علایم تو بگو بگم دکتر زیاد رفتم بابتش معمولا تو کاسه چشمت شقیقه هات حس می‌کنی گاه ...

ببین من وسواس فکری دارم ی سب ب بلایی ک خوهر شوهرم سرم اورد انقد فک کردم ک همون شب سردردم شروع شد،الان دردش فقط پشت سرمه

خدایا شکرت😍😍

ببین من وسواس فکری دارم ی سب ب بلایی ک خوهر شوهرم سرم اورد انقد فک کردم ک همون شب سردردم شروع شد،الا ...

میگرن نداری گلم خوشبختانه احتمالش خیلی کمه با دمنوش سعی کن خودتو آروم کنی آروم نشدی یدونه دارو میگم اون بخر خیلی خوبه من هزار تا دکتر رفتم تا مال میگرنم بهم اینو داد برای سردرد های عادی هم جواب میده ولی خب تا وقتی بتونی چیزای طبیعی یا مسکن های ضعیف تر خوبش کنی سراغ اینا نرو

میگرن نداری گلم خوشبختانه احتمالش خیلی کمه با دمنوش سعی کن خودتو آروم کنی آروم نشدی یدونه دارو میگم ...

بازم مسکن بخور استراحت کن یکی دو روز اصلا خوب نشدی میگم بگیر استفاده کنی نیم ساعت چهل دقیقه ای اوکی میشی

بازم مسکن بخور استراحت کن یکی دو روز اصلا خوب نشدی میگم بگیر استفاده کنی نیم ساعت چهل دقیقه ای اوکی ...

ممنون عزیزم وقتی ناراحت باشم سردرد میگیرم ،از بس استرس و فکر خیال دارپ

خدایا شکرت😍😍

ممنون عزیزم وقتی ناراحت باشم سردرد میگیرم ،از بس استرس و فکر خیال دارپ

استرس نابودت می‌کنه حواستو جمع کن هیچ چی ارزش نداره که بخاطرش استرس بگی مشکلات یا قابل تحمل ان اگه بپذیری یا قابل حل هستن