2777
2789

مامان منم دردش گرفت برديم دكتر دقيقا عين شما بود ٥ ميل و حالب

اونقدر دردش شديد بود بالا مياورد

ولي اورديم خونه الان ماه هاست ديگه دردي نداشته

ايشااله براي شما هم مشكلي ايجاد نكنه تا فرق شي

امروز جايي هستم كه خواسته ام و فردا جايي خواهم بود كه ميخواهم....

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم این جا کسی نمی تونه راهنمایی کنه در این مورد چون حامله ای اگه باردار نبودی می گفتم با ورزش و اب فراوون اما باید برای حتما حتما دکتر اورولوژیست.

جواب ابلهان خاموشی است

وای عزیزم درکت میکنم منم 22هفته باردار بودم سنگ کلیه دفع کردم 

نرفتی دکتر؟ من دو روز بستری بودم

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
چه کار کردی هشت میل بزرگه مامان منم داره اما اصلا تکون نمیخوره بگو به منم 

من خبر نداشتم که سنگ دارم یهویی دردش شروع شد رفتم سونو گفتن سنگ کلیه داری سنگ تکون خورده الان تو لوله حالب گیر افتاده

مامان منم دردش گرفت برديم دكتر دقيقا عين شما بود ٥ ميل و حالب اونقدر دردش شديد بود بالا مياورد ولي ...

دردش واقعا وحشتناکه من که خیلی در برابر درد صبورم تو بیمارستان اونقدر جیغ زدم و گریه کردم از شدت درد چند بار بالا آ وردم 

آ قای خوب و عزیزم عمر و عزتت زیاد    الهی بدی و ذلت سر دشمنت بیاد                                    قدرت واقعی یک مرد میزان  خنده  زنی هست که کنارش زندگی می کند                                                                                
عزیزم این جا کسی نمی تونه راهنمایی کنه در این مورد چون حامله ای اگه باردار نبودی می گفتم با ورزش و ا ...

حق با رزگل هست چون بارداری حتما برو دکتر