2777
2789

منم رفته بودم خرید برا پدربزرگم😅♥️

یه خانمم اومده بود خیلی جوون بود نهایتش ۴۰سالش بود

حس میکردم پسرش از اوناست تو ۲۰سالگی عاشق شده و زنش دادن

۵تا پلاستیک خرید کرده بود وقتی حساب کرد یهو دختره که فروشنده بود خندید گفت از حقوق یک ماه من بیشتر شدا گفت مگه چقد شد گفت ۷۸۰۰ یهو گفت عه کمه ک عالیه😐چقد قیمتاتون خوبه قیمتاشون واقعا خوب بودا ولی اون ۸ملیون پول براش هیچی نبود همچی براش خریده بود حتی گلسر🥺♥️ فامیلشونم باهاش بود یهو فامیلشون گفت شما که هفته ی پیش خرید نامزدی کردین گفت اره دوروز خرید کردیم همچیشو خریدیم دادیم به فلان جا برامون باکس ببندن تزیین کنن ۳۲۰ملیونم سرویس طلاش شد

ولی اینو خودم کادو خریدم براش امشب ببرم بهش بدم یه پسر بیشتر ندارم دخترم ندارم باید به عروسم برسم🥲♥️

خیلی حس خوبی داشت دلم خواست واقعا یه مادرشوهر جوون داشتم🥲♥️

شعورش میرسید وقتی پسرشو دوست داره عروسشم براش ارزشمنده و دوستش داره

ایشالله قسمت همه ی دخترایه مجرد سایت♥️

💍♥️

چه قشنگگگ

حالا که مارا ترک کرده ای نمیدانم در کدامین آسمان پرسه میزنی حتی نمیدانم چگونه مرگ تورا دیدم و نمردم اما بدان دلم برایت تنگِ تنگِ تنگ است ای کاش تیغِ طوفانِ بلا آنگونه گلِ بی خارِ من را از من جدا نمی کرد...(:

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

این مدل مادرشوهرا ماهن مااااه نه به خاطر جنبه مادیش 

به خاطر شعورشوووون

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

از همین الان میخوای یکیو ببندی به ریش پسرت با این حرفا😂

😅😅 نه واالله

من چون دخترندارم و قصد ندارم دوباره بچه دلر بشم واااقعا خیلی دوست دارم برای عروسم لارج باشم و دوسش داشته باشم

البته خداکنه اینطور باشم😂