من خودم خیلی سال پیش امتحان دادم و با منابع جدید آشنایی ندارم. اون زمان ما اونایی که میخواستن لیسنینگشون رو تقویت کنن فایلای صوتی بی بی سی رو گوش میدادن. الان نمیدونم چی روی بورسه. ولی هر پادکست یا فایل صوتی باشه خوبه. حتی فیلم دیدن هم خوبه. گوش باید عادت کنه.
یه بار لیسنینگ تافل رو تستش رو بزن ببین چه جوریه برات. تافل کلا بر پایه لیسنینگه و باید لیسنینگت قوی باشه ولی به نظر من نسبت به آیلتس آسونتره. توی آیلتس لهجه های مختلف هست که کار رو سخت میکنه. تافل حداقل لهجه ندارن. بعد آیلتس مدل سوالا عجیب غریبه ولی تافل همه ش تسته.
یه بار لیسنینگ تافل رو تستش رو بزن ببین چه جوریه برات. تافل کلا بر پایه لیسنینگه و باید لیسنینگت قوی ...
میدونی همه چیز به کنار اینکه فقط یک بار پلی میشه هم به کنار مپ سخت ترین تسکش هست ببین ادرس فهمیدن رو توی زبون فارسی هم برامون شاید سخت باشه چه برسه بخوای روی مپ بخوای تشخیص بدی
میدونی همه چیز به کنار اینکه فقط یک بار پلی میشه هم به کنار مپ سخت ترین تسکش هست ببین ادرس فهمیدن رو ...
آره منم از همین چیزاش خیلی بدم میومد. اول برای آیلتس خوندم بعد یه بار سوالای تافل رو دیدم و به نظرم اومد آسونتره. دیگه تافل امتحان دادم. تازه اون زمان آیلتس کامپیوتری نبود. باید رایتینگ رو با مداد مینوشتیم. دیگه من دیدم تافل تایپ کردنیه گفتم درنگ جایز نیست. حالا تو هم اگه آیلتس آکادمیک میخوای بدی بد نیست یه بار سوالای تافل رو ببینی. البته تافل هم یه بار پخش میشه ولی به نظر من خیلی آسونتره. من ماک آیلتس دادم نمره م پایینتر از معادل تافل شد. تافل برای من بازدهی بیشتری داشت.
آره منم از همین چیزاش خیلی بدم میومد. اول برای آیلتس خوندم بعد یه بار سوالای تافل رو دیدم و به نظرم ...
تافل خیلی خوبه اتفاقا هدف من اول تافل بود حقیقتا اما کلاس های پابلیک نداشت همش خصوصی و گرون
تصمیم گرفتم که برم سراغ ایلتس الان دیگع ۹۹ درصد راه رو رفتم دیگع ازمون میدمبه زودی اما واقعا عادلانه نیست ۶۰ دقیقه ریدینگ ۳۵ دقیقه لیسنینگ ۹۰ دقیقه رایتینگ بعدم اسپیکینگ و استرس کع cue card چی بیوفته بهت خدایی کمر ادم خم میشه حداقلش این هست نیان لیسنینگ با اکسنت بریتیش و ایندیا پلی کنن یا حداقل دوبار پلی شده بار اول ادم از شدت استرس نمیشونه هیچی فشار این ازمون به اندازه کافی زیاد هست خودش لیسنینگ گند ترش کرده از کنکور استرسم بیشتره
تافل خیلی خوبه اتفاقا هدف من اول تافل بود حقیقتا اما کلاس های پابلیک نداشت همش خصوصی و گرون تصمیم گر ...
وای اسپیکینگشو که نگو 🤦🏻♀️ باید به یه نفر جواب بدیم. من خیلی سختم بود. تافل خوب بود صدا رو ضبط میکردیم. البته الان آیلتس کامپیوتری میگن انگار همینجوری شده دیگه مکالمه حضوری نداره. حضوری بودنش خیلی سخت بود برای من.