2777
2789
عنوان

بیایید دوس پسرم

464 بازدید | 34 پست

بچه ها دوس پسرم از اسفند نزاشت برم سرکار تا الان یکی دو هفته گزاشته ک برم بعد الان بهش میگم میگه نه من یک ماهه که گفتم بهش گفتم تو گفتی نر شهریه دانشگاهتو میدم .الان میگه باشه میرم سرکار راحتم بزار .گفتم چ ربطی داشت بری سرکار باید راحتت بزارم گف منظورم این بود ک دعوا نکنیم 

چرا باهاشی هنوز واقعا؟

من دیوهای مست را تورانیان پست را من دختران بی پدر من مادران بی پسر شاهنشهان ماردوش آهنگران سخت کوش بسیار بر خود دیده وز داغشان رنجیده ام چون آریاییم نژاد نامم خدا ایران نهاد✌️تا یه لباس رنگی نپوشی نمیفهمی که مشکی زیادم بهت نمیاد.تا اون یه نفر رو فراموش نکنی متوجه نمیشی آدمای خوب زیادی چشمشون به تو هست. تا قلبت نشکنه مغزت کار نمیافته.تا عاشق شکلات نباشی نمیفهمی که رژیم چقدر سخته. تا از دستت نره قدرش رو نمیدونی تا دوستات رو نشناسی دو دستی به خانواده ت نمیچسبی.ما آدمای دیر رسیدن یا هیچوقت نرسیدن و نفهمیدن درک نکردن نیستیم فقط مشکل اینه تا یه چیزایی رو تجربه نکنیم به خودمون نمیایم. موفیقت با یه بار تلاش به دست نمیاد پس اگه زیاد شکست میخوری طبیعیه 😊

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

پسری که تو دوستی اینجوری برات تعیین تکلیف کنه وای به حال موقعی که بخواین ازدواج کنید ،اون وقت بدون اجازش حتی نمیتونید از خونه بزنید بیرون

اندکی صبر سحر نزدیک است...🌱 پایین حضور ما در اینجا برای همیشه...

به نظر میاد که دوست پسرت خیلی مانع میشه برات که راحت زندگی کنی. اگه برای راحتی خودت میخوای کاری کنی، باید بدونی که تو حق داری تصمیم بگیری. اما اینکه گفته برات شهریه دانشگاه رو میده یه جور فشاره. تو باید بتونی استقلال خودتو حفظ کنی و کاری که میخوای رو انجام بدی.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!

نظرم شریک زندگی که به آدم بگه انجام نده نرو فلان واقعاً شریک مناسبی نیست مخصوصاً اگر روی اجبار باشه اگه خودت دوست داشتی و اون گفته که باشه حالا اگه اذیت میشی ادامه نده سر کار رفتن تو یه مورد ولی اگه اجباری بوده یا اینکه سعی کرده تورو قانع کنه به سر کار نرفتن اونو عزیزم باید در موردش بیشتر فکر کنی

خدایا شکرت

شوهر آدمم نمیتونه زنشو مجبور کنه به کاری که دوست نداره

یا مجبور کنه نره سرکار

بعد دوست پسررررر؟ خدایا یا منو محو کن از دست این جماعت که اینقدر بها به پسرا میدن که اینقدر حرص نخورم

یا اینارو محو کن که جهان آباد شه

کوردم و #گلونی نماد کوردواریم است

والا زنای الان ک میبینم از شوهر و پدرم حرف شنوی ندارن گ ک کارشونو ول کنم تو ب حرف دوس پسر گوش کردی🤣🤣🤣من ب شخصه اگه ی کار خوب و آبرومند داشتم با اینکه زن تو سری خوری هستم حرف شوهرمو ب یه ورم می‌گرفتم اگه نمیزاشت برم و هرگز کارمو ول نمیکردم

اینایی که توی بحث کم میارید میاید سراغ تاپیکام محض اطلاع از شما احمق ترو خر ترو بیشعور تر وجود نداره میدونید؟؟ جواب منطقی نداره میاد سراغ تاپیکام بعد میگه تو بهت خیانت شده اسکل مطمن باش توی تاپیکای خودتم ی چیزای هست که بیام با خاک یکسانت کنم، این جنگ تفتیش تاپیکو تو شروع می‌کنی اما پایانش دست منه😎