2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

به نظرم دیدن عکسای س ک  س ی هم خیانته 

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند.

نه همه خیانتا به خود ادم برنمیگرده خیلیا از روی سرگرمی اینکارو میکنن یا تنوع طلبن یا اصلا مریض هستن.دلیل نمیشه تا تقی به توقی خورد برم بگردم تو خودم ببینم چی کم گذاشتم.

ارج یعنی چی؟

نمیدونم والا. چیزاییه که اینجا میشنویم. میگن ببین چی کم گذاشتی براش که ارج نداشتی براش خیانت کرده!!!!!!! یعنی انسانیت و معرفت و شرافت و وفاداری  رو با این حرفا به کثافت میکشن بعضیا

بجای پیگیری بودن و غرغر کردن ببین کجا کم گذاشتی یا شاید زیاد گذاشتی که ارج نداشتی براش که خیانت کرده ...

مطمئنی شما خانومی

بعید میدونم😐😐😐

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁
ارج یعنی چی؟

دوست عریز دلیل خیانت همسرتون شما نیستید

شما بدترین ادم روی زمین هم باشید دور از جونتون، شوهرتون ادمیزاد باشه با شما تموم میکنه میره سراغ بعدی

در مورد سوال تاپیکتون هم چرا تو سایت خیلیا هستن شوهرشون چت میکنند اگر ببینن میان به تاپیکتون 

امام علي (ع): مردم، به دولتمردان خود شبيه ترند تا به پدرانشان.[تحف العقول، ص۲۰۸]❤وقتی که دلتنگی امیدت کم نشه خدا همون لحظه دلتنگ بندشه
بجای پیگیری بودن و غرغر کردن ببین کجا کم گذاشتی یا شاید زیاد گذاشتی که ارج نداشتی براش که خیانت کرده ...

منطقت توحلق عمم گلم این چ منطقیه😒😒😒😒

ازسخن چینان شنیدم اشنایت نیستم😢خاطراتت رابیاورتابگویم کیستم😏😢
از شوهرم که ندیدم. ولی خودم یه بار که حوصلم سر رفته بود رفتم پی وی یکی از قیافش خوشم اومده بود یخورد ...

😐حالا شوهرت این کارو کنه چیکارش میکنی؟

گر تو گرفتارم کنی، من با گرفتاری خوشم!داروی دردم گر تویی، در اوج بیماری خوشم!
از شوهرم که ندیدم. ولی خودم یه بار که حوصلم سر رفته بود رفتم پی وی یکی از قیافش خوشم اومده بود یخورد ...

😑😑😑😑😑😑😑😑

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

متنفرم ازین جمله. کجا کم گذاشتی براش. آخه یعنی چی تویی که این حرفو میزنی شوهرت واست کم بذاره باید بری خیانت کنی.پس تعهد چی میشه این وسط 

الان دختر دبیرستانیا خوب شدن.....من دبیرستان که بودم با یه دختره دوست شدم،باهاش رفتم بیرون همه میگفتن داداشت اذیت نمیشه با مقنعه    
یعنی شما شوهراتون تو هیچ گروهی که دختر باشه یا همکار خانم باشه نیست یا گروه اجتماعی 

نچ نیست چون خودم بهش اجازه ندادم بهش و البته اینکه من تا حالا همچین گروهی نداشتم که مرد یا پسر باشه

بجز محل کارم که از قبل ازدواجم میدونست شرایط کارمو

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 49 دقیقه پیش
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز