2777
2789
وا  پس این همه خیانت تو جامعه شما کجایین مگه که ندیدین؟

من فقط تو نی نی سایت خیانت دیدم😊😊😊

گفتم که همه که نباید هرزه باشن...

خیلی آدم خوبم پیدا میشه

خدایایه هل بده بیوفتم ترکیه😁

این همه خیانت میشه شما یه جوری میگین خیانت انگار اصلا این واژه رو نشنیدین.البته خیانت داریم تا خیانت بعصیا تا بچه طرف نیاد در بزنه خیانت نمیدونن.بعصیا هم اگه طرفشون حتی به یکی دیگه فکر کنه اونم توی خیال خودش میگن خیانت کرده.

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من فقط تو نی نی سایت خیانت دیدم😊😊😊 گفتم که همه که نباید هرزه باشن... خیلی آدم خوبم پیدا میشه

هرکس خیانت میکنه که نمیاد بگه.تو نینی سایت هم فقط میان میگن خیانت دیدیم نمیگن خیلنت کردیم که.والا.

هرکس خیانت میکنه که نمیاد بگه.تو نینی سایت هم فقط میان میگن خیانت دیدیم نمیگن خیلنت کردیم که.والا.

بالاخره که آدم دستش رو میشه

نمیدونم چه اصراری داری بگی همه خیانت میکنن😁😁😁😁

خیلیام گفتن خیانت کردیم شما ندیدی😉

پس نتیجه میگیریم چیزایی که دوس داری و میبینی و چیزای که دوست نداریو نمیبینی

واقعیت که خیلیا مرد زندگی ان و خیانت ننیکنن گروه مختلط ندارن و سرشون به زن و زندگیشون گرم...

بهتره قبولش کنی😉

اگرم نمیخای قبول کنی من بحثی ندارم😄

بابا حالا مگه پ.و.ر.ن استاره 😂😂😂😂😂😂

😁🤣🤣😁 تا میومد. یه چی بگه میگفتم شوهرای مردم دنبال باس ن فلان کس نیستن 😁🤣🤣

ای کاش به جای دین به انسانیت معتقد بودیم 🙊🙈🙉

اره عزیزم من دیدم...مشکل از منوتو نیس،بعضی هابااینک همسرشونو دوس دارن ولی بازم شیطونی میکنن...خیانت ک مجازی باشه کم کم واقعی هم میشه چون من باچشمم دیدم

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین  
خب پس مشکل از ادمای دور و بر تو یکم تو آداب معاشرتت با دیگران تغییر بده!!!! واگرنه دور و بر من تا ...

خب چون شما خیانت ندیدی دلیل نمیشه ک طرف مقابل اداب معاشرت بلد نیس،بعضی ها هسن ک واقعا باهمه بازم چششون یجادیگ میگرده،دیدم ک میگم

چند روز دیگ میرم دکتر.مطمینم دکتربم‌میگه                خانوم شوما تو کیونتون یه تومور بدخیم دارین  ..که یه جاهایی باید میریدین ب بعضیا ولی بجاش احترام نگهداشتین  
خب چون شما خیانت ندیدی دلیل نمیشه ک طرف مقابل اداب معاشرت بلد نیس،بعضی ها هسن ک واقعا باهمه بازم چشش ...

نگفتم آداب معاشرت بلد نیستتتت😐😐😐

گفتم آدمای دورشو تغییر بده و با آدمای بهتر رفت و آمد کنه

چون ایشون خیانت دیده دلیل میشه همه مردا عوصی و لاشی باشن؟؟؟!

عجیبا غریبا

نگفتم آداب معاشرت بلد نیستتتت😐😐😐 گفتم آدمای دورشو تغییر بده و با آدمای بهتر رفت و آمد کنه چون ا ...

من خیانت ندیدم.فقط گفتم کیا خیانت مجازی دیدن.از طرف شوهرشون.که تو نت بپرن با دخترا.