یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است🙃 (🦁🔥)
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
سه حالت داره یا شوهره خوبه خانوادش اذیت میکنن یام خانوادش اذیت میکنن خود شوهرم خوب نیست یام شوهره خوب نیست خانوادش خوبن در کل همه با یکی از این ۳ تا دارن میجنگن بهترین خانوادم همسر داشته باشه باز یجاهایی میسوزونن طرفو و باعث دعوا و دلسردی میشن اون لحظه کسی که میگ راضی نیست از یچیزی ناراحته تو زندگی شادیش هست غمشم هست ولی وقتی یکی ناراحته انتظار داری بگه راضیم؟ نمیگه و فقط از بدیاش میگه
گاهی رفتار های ناآگاهانه یا بچه گانه طرفین باعث این حس میشه و گاهی به دلیل کم تحملی در سختی ها و مشکلات خسته میکنه انسان رو و یا امادگی و پذیرش تعهد زندگی متاهلی رو ندارند که اذیت میشن
در کل ادم تا وقتی مجرده دغدغه ها و مشکلات متاهلی رو نداره و اگه اماده ازدواج نباشه کم میاره وگرنه زندگی متاهلی با کم و کاستی هاش و سختی و مشکلاتش شیرینه
چیزی که از لابلای حرفای یه عده از کاربرا متوجه میشم حس میکنم دلایل اصلی اینجوریه که یا یه جوری عاشق شدن که اصلا عیب های طرف رو ندیدن. یا بخاطر فرار از خونه پدری ازدواج کردن، یا تو سن پایین ازدواج کردن و وقتی وارد جانعه شدن فهمیدن همسرشون یک دنیا با ایده ال هاشون فرق داره، یا روی یه معیار خاص مثل پول زوم کردن و خب با مسایل واقعی تر زندگی مواجه شدن، یا معیار درستی نداشتن برای انتخاب همسر، یا فکر میکردن میتونن طرف رو تغییر بدن، از طرفی هیچکس اشتباه خودش رو قبول نمیکنه و همیشه طرف مقابل و خانواده طرف مقابل رو مقصر جلوه میده. همچنین خصوصا با شرایط تربیتی الان که همه فرزند سالارن و خیلیاشون بچه ننه و بی دست و پا تو زندگی هم مرد و زن مستقلی نخواهند بود که تنش رو خیلی زیاد میکنه.
من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدانیا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "
من از تاهل راضی نیستم. خانواده متاسفانه نادون و همسر بیمار. همه چیز ازم گرفت .مشکل اصلی تحقیق درست نکردن از این خانواده و و اینکه وقتی فعمیدم یه چیزی غلطه این وسط نه نگفتم.