2777
2789
عنوان

نامه‌ی من به توراهیم

123 بازدید | 4 پست

کوچولوی مامان.

بعد از کلی بحث و دعوا و گریه با بابایی, مامانی بالاخره راضی شد نگهت داره. الان که اینو دارم می‌نویسم و شاید یک روزی بخونیش تو فقط 9 هفته‌ست که توی شکم مامانی. 

وقتی هم‌سن من بشی می‌فهمی گرفتن این تصمیم کار سختی بود. ولی فقط امیدوارم تصمیم درستی گرفته باشم. ببخشید اگه یه روزایی فکر کردی ناخواسته وارد زندگی ما شدی. شاید ناخواسته بودی ولی همین الانشم بهترین اتفاق زندگی منو بابایی.

خیلی دوستت دارم, بابا هم خیلی دوستت داره. قول داده برات هیچی کم نذاره. قول داده وضع زندگیمونو عوض کنه. هر شب سرشو می‌ذاره روی شکمم باهات حرف می‌زنه. هرچیم بهش می‌گم تو الان گوش نداری به خرجش نمی‌ره. نگرانه, ولی خیلی مشتاقه تا زودتر به دنیا بیای.

با اینکه دکتر گفته یه کوچولو مراقبت نیاز داری, ولی من مطمئنم قوی و سالم وارد زندگی ما می‌شی.

نمی‌تونم صبر کنم تا انگشتای کوچولو با دستام بگیرم و حست کنم. از راه دور و نزدیک می‌بوسمت.

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیز برا من دعا منم زود مادر شم ابشالله صحیح سالم بغلش بگیری

امیدوارم سال آینده وقتی نی‌نی‌ت بغلته بیای اینجا عزیزدلم.

صدف دریایی / بسیار نادر   / در صورتی که در مورد ارشد سوالی توی ذهنتونه باهام در میون بذارید / اگه الان اونجایی هستی که فکر می‌کنی آخرشه, فقط به این فکر کن که خیلی‌ها از موقعیت‌هایی جون سالم به در بردن که هیچ‌وقت تصورش هم نمی‌کردن. به جای اینکه زندگی رو تموم کنی, درستش کن./ همه‌تون رو دوست دارم (به جز اونی که خودش می‌دونه).  

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 47 دقیقه پیش
2791
2779
2792