2777
2789
عنوان

گف حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2151 بازدید | 73 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پسره  نه بچه‌ها حالش بده دروغ نمیگه

اگه حالش بده که وقتی خوب شد خودش استو میبینه جواب میده اصلا چرا یه کاری کرد که باهاش قهر کنی 😐

اگرم الکی گفت که وقتی دیدی یه چنگال وردار بکن تو حلش که از مریش در بیاد 😶

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
خب عزیزم حالش هرچقدر بد باشه دلیل نمیشه جواب شمارو نده در ضمن نگران نباش الان مامانش میرسه بهش

نه تنهاست خونه 

زنگ زدم برداشت صداش خ بد بود گف ماشینم دزدیدن هی می دزدن 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗
پسره  زنگ زدم الان ج داد.چرت و پرت مبگف فک کنم شدید تب داره

نه گلم این پسرا هیچیشون نمیشه خودشو زده به کوچه علی چب 😐😥

ترجیح میدم سینگل باشم و به ازدواج فکر کنم  تا اینکه ازدواج کنم و به مجردیم فک کنم  اینو خودم گفتم  دکتر شریعتی امروز کارداشت نیومد  (امضامو خوندین برای حال دلم صلوات میفرستین نفسا قربون دلای پاکتون)  
پسره  زنگ زدم الان ج داد.چرت و پرت مبگف فک کنم شدید تب داره

خدانكنه چيز بدي باشه ولي تب كه بد نيس كه ديگه ي جور واكنشه بدنه در مقابل ميكروب و بيماري 

البته اگه اگه دروغ نگه من خودم دخترم بهتر ازينم بلدم بازي كنم 😎😂😂😂

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
اگه تبش شدید بود حال پیام دادن به تو رو ندلشت نگران نباش

این چه حرفیه ؟! ادم وقتی رو به مرگم باشه دوسته داره تو بغل کسی باشه یا با کسی باشه که دوسش داره . من وقتی حالم بده چیزی که حالمو بهتر میکنه یا تحملمو بالا میبره حرف زدن با عزیزانمه

😂😂😂نه خب همه مون تا حالا تب شدید داشتیم میدونیم چیه دیگه 

عزيزم ما از أوناش داشتيم ازين نوعش مخصوص پسراست واسه فراموش كردن دعواي ديشب كه به احتمال زياد مقصره ديدم كه ميگما 😂😂😂😆

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜