2777
2789
عنوان

گف حالم بده

| مشاهده متن کامل بحث + 2151 بازدید | 73 پست

اگر پسره. زرنگخانه نزدیکه ولنتاینه و ناز و ادا

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

زنک زدم میگه بذار بخوابم نمیتونم تکون بخورم خیلی بد مریضه  بعد میگه استقلال ننیجش بازیش چیشد? ...

والا نميدونم چي بگم حس ميكنم يكم راست نميگه

خودم ديدم اينجوري اخه

چي بگم ان شاءالله خوب شه

خدایا شکرت که هستی و برایمان خدایی میکنی...💜
والا نميدونم چي بگم حس ميكنم يكم راست نميگه خودم ديدم اينجوري اخه چي بگم ان شاءالله خوب شه

مثلا پزشکه خودش نصیب نشه 

خواهرامم گاهی با اکانت من تاپیک میزنن 🤗

نمیدونم ولی اگر باهاش تا حالا خونه نرفتی شاید بخواد بکشوندت خونه. غصه نخور اگرم تب داشته باشه بچه نیست خوب میشه

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 
نمیدونم ولی اگر باهاش تا حالا خونه نرفتی شاید بخواد بکشوندت خونه. غصه نخور اگرم تب داشته باشه بچه نی ...

من یه شهر دیگه م 

مرسی 

شوهر منم هرموقع قهر کنم تو خواب چرت و پرت میگه خودشو میزنه به مریضی البته منم همیشه محلش نمیذارم یهو ...

خدا کنه اینم این جوری باشه

منم یه بار زپانی دوستی با شوهرم قهر کرده بودم و هر چی پیغام میداد فقط سین میکردم و جواب نمیدادم ، بعد میگفت باشه جواب نده فردا باید بیایی بیمارستان ملاقاتم😂البته اون موقع جواب دادم ولی الان دارم میخندم

استارتر میخوام بگم انشالله دوست شما هم میخواد شما نازش رو بکشی و چیزیش نیست ولی اگر واقعا خدایی نکرده اتفاقی افتاده میتونی با یه دوستاش تماس بگیری که بهش سر بزنه