2777
2789
عنوان

بیماری پروانه ای

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 37 پست
درست میگین کودکی ک بیماری داره حتما شیطانیه😂

ما درسته پاک خلق میشیم

ولی روحی و جسمی ، نتیجه اعمال خوب و بد نسل‌های قبلی هم هستیم

مادر افسرده ، روی جنینش تاثیر می‌ذاره

سوءتغذیه مادر روی جنین تاثیر می‌ذاره

گناه مادر پدر روی جنین تاثیر می‌ذاره

البته می‌تونه امتحان هم باشه، یعنی پیغمبر هم با مریضی بچه امتحان شده

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درست میگین کودکی ک بیماری داره حتما شیطانیه😂

چی میگی شما حالت خوب نیست

من انسانی رو نیگم که از طبیعت بدترین استفاده رو کرد.داروهای شیمیایی رو به به خورد مردم داد 

تغییرات ژنتیک به وجود آورد 

بمب اتم اختراع کرد که تا چند نسل انسان رو معلول کنه

همه اینا و خیلی چیزهای دیگه باعث بیماری های جدیده

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
چه ربطی به خدا دارهخیلی بیماری ها تو قرن اخیر ظهور کردن قبلش نبودنبه خاطر آلودگی آب و هوا و مواد و د ...

عزیز کی میگه اینا نبودن قبلا . فقط یه فرقی که کرده قدیما این بچه ها سریع تر میمردن  عفونت میگرفتن از بین میرفتن به این سن نمیرسیدن .الان به خاطر پیشرفت علم باید بیشتر عذاب بکشن طولاتنی تر عمر میکنن. همه بیماری ها همین ای دی اچ دی کی میگه نبوده هزار تا شکلشو از فامیل شنیدیم که طرف بچه بوده این مدلی بوده فقط نمیفهمیدن مشکلش چی بوده. 

اصل اشکال سوالت این جاست که فکر می‌کنی آدم به دنیا اومده که لذت ببره

قطعا لذت هم می‌بره ولی هدف اصلی و اولیه این نیست

خود کسی که خلق کرده گفته آفریدم برای عبادت 

گفته در رنج آفریدم

گفته با مریضی هم امتحان میکنم

چی میگی شما حالت خوب نیستمن انسانی رو نیگم که از طبیعت بدترین استفاده رو کرد.داروهای شیمیایی رو به ب ...

همین داروهای شیمیایی نبود الان میدونی وضع چی میشد؟

وقتی طاعون سیاه همه جا رو گرفته بود کلیسا ها میگفتن حتماً گناه کردین اینطوری شده

درحالی که علم از اونور در حال تلاش بود و بالاخره باهاش مقابله کرد 

تو همین کرونا چقدر بعضی ها با ماسک و هر روش پیشگیری و درمانی جنگیدن و میگفتن اینا شیمیایی هست توطئه هست 

ما باید از فلان طب استفاده کنیم باید فقط بشینیم و دعا کنیم 

اگر همین داروهایی شیمیایی نبود الان تو چه وضعی بودیم؟

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

منم خیلی‌ برام سواله چرا این بچه ها بابد انقدر رنج و عذاب بکشن 

تازه خیلی‌ هاشون خواهر و برادرن آخه یه خانواده وقتی میبینه یه بچه تو این شرایطه چرا باید یه بچه دیگه رو گرفتار کنه 

حالا کودکان اس ام ای هستن که اونا هم خیلی‌ در عذابن 

با این تفاوت که این درمان داره اما تو ایران تقریباً برای اکثریت غیر ممکنه درمانش

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

همین داروهای شیمیایی نبود الان میدونی وضع چی میشد؟وقتی طاعون سیاه همه جا رو گرفته بود کلیسا ها میگفت ...

من نگفتم همشون بد بوده

شما الان روی قرص استامینوفن ساده رو خوندی چقدر عوارض داره؟

میدونی شیمی درمانی سلول های سالم رو هم میسوزونه؟

میدونی هیچ داروی درمان کامل برای دیابت در طب جدید نیست و فقط کنترل هست؟اصلا دیابت مخصول قند و روغن مورد تایید همین پزشک هاست.میگن اینا رو بخورید بعد دیابا گرفتید بیایید پیش ما....امیدوارم با همین یک مثال حرف من رو متوجه شده باشی

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟
اصل اشکال سوالت این جاست که فکر می‌کنی آدم به دنیا اومده که لذت ببرهقطعا لذت هم می‌بره ولی هدف اصلی ...

بچه کوچیک و عبادت؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مگه بعد از سن تکلیف نیست؟؟؟؟؟؟؟

چرت پرت اگه اینجوری اون بچه های پولدار چه رنجی دارن دقیقا ؟؟؟؟؟؟؟؟