2777
2789

زیاد صمیمی نشو باهاشون 

نمیگم سرد برخورد کن یا خودتو بگیر 

ولی لازم نیست خیلی چیزهارو باهاشون درمیون بذاری

چه کسی می داند که تو در حسرت یک روزنه در فردایی پیله ات را بگشا ، تو به اندازه پروانه شدن زیبایی💙                                                                                                         

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای منم دعا کن تو که تازه عروسی

دعای تازه عروس میگیره؟

دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمی‌فهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانواده‌ی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.

من مادر شوهرم از مامانم بیشتر دوسم داره🥲😂کاریم نکردم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

سعی کن شبا نمونی خونشون

اگه موندی نهایت ماهی ی شب 

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

این فکر الانت هست چند مدت بگذره تاپیک میزنی چکلر کنم دخالت نکنن

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

هیچوقت بدون دعوت نرو خونشون 

نه زیاد رسمی باش نه خیلی صمیمی باهاشون 

باهاشون درد دل نکن(حتی خانواده خودت) اصلا چون بعدا سرکوفت میشنوی

عیب همسرتو پیش جفت خانواده ها بروز نده 

آمار زندگیت و به دیگران نده به خصوص جاری و مادرشوهر 

دور باش و دوست بمون 

اینا تجریبات خودمه پستم کنده شد تا فهمیدم 

خوشبخت بشی عروس جان🥰

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 
تو خودت اول باید به اونا احترام بزاری

والا من کمال احترامو گذاشتم از هدیه ها ب همشون تولداشون مناسبتا انقدر دعوتشون کردیم ما بعد حتی منو پاگشا نکردن ی مهمونیشونو پس بدن تولد پسرشونم تبریک نمیگن چ برسه کادو تولدایی ک من دادم پس بدن ی پیامک خشک و خالیم ندادن خونش میرفتم میگفت چایی ک نمیخوری 

تا تونستن پرو شدن و بی احترامی کردن 

. وقتے ارزش واقعے خودت رو بفهمے، ديگہ بہ ڪسے تخفيف نميدے... ️

آخه شهرستان هستن مادر شوهرم مجبورم بمونم

ندیدم کسی راضی باشه از موندن خونه مادرشوهر