2821
2789
عنوان

پلیس امنیت

461 بازدید | 14 پست

دوستان تروخدا ادرس پلیس امنیت عمومی تهرانو کسی میدونه بگه بهم.... 

نمیتونم ادرسشو پیدا کنم

پلیس امنیت اخلاقی نه ها

پلیس امنیت عمومی یا 

پلیس اطلاعات و امنیت عمومی

🙏🙏🙏😔🙏🙏🙏

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

مکانش و نمیگن 

ولی شمارش113هست

زنگ بزنین 

شهر پره اَ مرداى عزب كه رحم نكردن حتى به دریاى خزر كشور پر دستاى خالى قهرمانا مستاى خزن آ، غم پره تو كوچۀ قدیمى خسته س اونى كه پوچ یه ورى نى داغونه باغیرته هنرمند میسازه مورچۀ خمیرى پهلوون پى قفس و جنگه میدون پر هوس و سنگه پس بیخیال شو نفسو تنگه پى دود نرو، مغز خسته س و منگه پروانه شده پاره اَ پیله تو بازار هرچى كاره تعطیله همه وزّه، بزن دررو پرچم نه پایه داره، نه میله یه شب، شب شبِ تیره انگار روح اَ تنت میره دل از ننه بابا، از رفیق حتى از وطنت سیره دل بد، بد شده پاره صدامم خشو كه داره بگو من از سنگم دیگه بگو زورش چقده، تهشو بذاره.                     کاربرمردهستم🧔🧔🧔

فکر کنم همون اگاهی میشه

کجا باید برم؟ راجب یه افغانی متجاوزه میخواماطلاعتشو بدم بگیرنش کلانتری نیگه کار مانیست باید بری امنیت

اخه وضع مملکتو ببین

هزارتا گزارش ثبت کردم یه مامور نمیفرستن بگیرنش

کجا باید برم؟ راجب یه افغانی متجاوزه میخواماطلاعتشو بدم بگیرنش کلانتری نیگه کار مانیست باید بری امنی ...

اگر متجاوزه همون ۱۱۰ و کلانتری هم باید برخورد کنند اگر جواب نگرفتی زنگ بزن اطلاعات فراجا تو نت بزنی بالا میاد یا اینکه بری دفتر قضایی ثبت شکایت کنی

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

کجا باید برم؟ راجب یه افغانی متجاوزه میخواماطلاعتشو بدم بگیرنش کلانتری نیگه کار مانیست باید بری امنی ...

شماره اش۱۱۶ است

*اگر کسی بخواد تربیت خانواگیشو نشون بده و توهین کنه چون جواب نمیدم بر میگرده به خودش پس مودب باشیم*

اگر متجاوزه همون ۱۱۰ و کلانتری هم باید برخورد کنند اگر جواب نگرفتی زنگ بزن اطلاعات فراجا تو نت بزنی ...

از 5 اردیبهشت دارم پیگیری میکنم بمن میگن میدونی تعدادشون چقدر زیاده میگم الان یکیشونو گزارش دادم نباید بگیرینش؟؟؟ یعنی چی این حرفتون؟... نمیدونی چه اوضاعیه این مملکت.... 

از 5 اردیبهشت دارم پیگیری میکنم بمن میگن میدونی تعدادشون چقدر زیاده میگم الان یکیشونو گزارش دادم نبا ...

یعنی تخلف کرده و گزارش دادی یا اینکه چونی افغانیه

اگر منظورت بخاطر افغانیه خودتو خسته نکن خودشون امار دارن اگر میبینی راحت میگزدن پول میدن یکی بود داشت حرف میزد باغ هندونه داشت گفت کارگر ایرانی حاضر نمیشه بیاد سر زمین دو تا افغانی گرفتم میگه مامور اومد سر زمین پنج تومان باج گرفت رفت

یعنی تخلف کرده و گزارش دادی یا اینکه چونی افغانیهاگر منظورت بخاطر افغانیه خودتو خسته نکن خودشون امار ...

متاسفم واقعا چقدر گریم میگیره ازین اوضاع بقول شما طرف انقدر گشنست و بیشرفه مملکتشو به چندر غاز میفروشه...