2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من واکسیناتورم گلم

حتی حموم کردن بچه هم مشکلی نداره

ولی اگه واکسن رو پای چپش زده باید تا ۲۴ ساعت جای واکسن رو خنک کنی نباید داغ بشه چون خودش باعث داغ شدن و تب کردن بچه میشه ب اندازه کافی 

حموم کردن و شستن هیچ عیبی نداره

💙عاشق خودمم💋... از من فقط یدونه تو دنیا هست
خدا عمرت بده کسی تو بهداشت به من نگفت بعد که اینجا خوندم قلبم ریخت

قربانت

واکسنی ک روی پای چپ بچه ها میزنن ثلاث یا پنتاوالان هست که بخاطر وجود واکسن سیاه سرفه سنگینه و پا داغ میشه و بچه تب میکنه ...۲۴ ساعت اول باید جای واکسن خنک بشه ک بچه اذیت نشه بعد از ۲۴ ساعت دیگه جای واکسن سرد میشه و باعث میشه عضله سفت و دردناک بشه ک میگن حوله داغ بذارید ک پا نرم بشه

پس حموم کردن با شستن بچه نباید باید آب داغ باشه

ولرم خوبه

دلیل اینکه ب حموم کردن گیر میدن اینه ک نباید پاش داغ بشه بچه اذیت میشه

عزیزم امروز واکسن ۴ماهگی داشت قطره فلج اطفال یک قطره ریخت دهنش مگه دوتا نمیریختن؟آخه دوماهگی دو قطره ...

گاهی سر ویال واکسن رو زیاد باز میکنن و یه قطره بزرگ میریزن دهن بچه ک ب اندازه دوتا قطره هست و مشکلی نداره ولی تا یه هفته ده روز از مدفوع بچه دفع میشه ک باید مراقب باشید دفع و شست و شوی بچه باید کاملا بهداشتی باشه

و بعد از هر بار ک میشوریدش دستاتونو خیلی تمیز با آب و صابون بشویید

چون عامل فلج اطفال از راه مدفوعی دهانی و خوراکی وارد بدن میشه

ببینید اینا پاسخ چنتا پزشک هست

علت اصلی ک‌میگن نبرید بخاطر همینه ک ۲۴ ساعت اول باید جای واکسن سرد بشه ولی خب ما بچه رو ک با آب گرم یا ولرم میشوریم ؛ یا حموم میکنیم دلیلش اینه ک میگن حموم نبرید آب نزنید ک داغ نشه