2777
2789
عنوان

همسایه بغلی با کفش اومد خونم

619 بازدید | 13 پست

زن و شوهر دعواشون شد شدید ، کتک و فحش و ....

رفتم درو باز کردم ببینم چه خبر 

زنه با کفش فرار کرد اومد خونه ی من

گفتم بیا داخل ،دیدم با کفش داره میاد!!

منم وسواس دارم ، گفتم لطفا دربیار کفشاتو

حالا فرش دمه در رو باید بشورم چون با کفش اومد روش

بعد که رفت خجالت کشیدم ، گفتم حواسش نبوده

ولی اونموقع کل خونه رو باید میشستم اگه بهش تذکر نمیدادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همسایه بغلی ما کامل میدونه ما کفش داخل نمیاریم ،  ی سری دم در اومد برا کاری ی تعارف الکی کردم دیدم با کفش اومد داخل، حالا رو سرامیک بود نذاشتم بیاد رو فرش، وسواس دارم خیلی بدم اومد  وقتی رفت چقد تمیز کردم اونجارو ، چند دور واکتس و شیشه پاک کن الکل زدم، بعضیا شعور ندارن....

برای عید مهمون خیلی خیلی بیشعور اومد خونه ما بچه ۳ سالش باکفش همه جا گشت میخاستم پارشون کنم مرده میگفت دربیار کفشاشو  میگفت نه گریه میکنه 

اخه به درک ک گریه میکنه زنیکه بچت براتو عزیزه فقط فک میکنن همه جا مث طویله خودشونه 

انگار همین حوالی یک نفر تمام گذشته‌اش را آتش زده، جنگلی را سوزانده که یک درخت را فراموش کند :)!🖤

دعوا چی شد؟

بیا ای دل بگوییم از بهاران🌱بهاران موسم گل فصل باران🌱فراگیرد جهان را شور و غوغا🌱تو گویی باده میجوشد ز مینا🌱بغرد ناگهان ابرسیاهی🌱ببارد بر بساط مرغ و ماهی🌱روانتر آبها درجویباران🌱دوان تر بادها در کوهساران🌱بهاران شاهکار روزگار است🌱کجا مثل بهاران شاهکار است🌱