2821
2789

تاپیک اخرم میاید لطفا

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

مامان بابام وقتی ک تازه ازدواج کرده بودن تو خونه قدیمی پدربزرگم اینا بودن مامانم میگه هرشب ی ادمی ک لباس سفیده سفید پوشیده بوده میومده رو پشت بوم اسم بابامو صدا میزده بعضی وقتام میگفته نصف این خونه مال منه.....

هیچی مطلقا هیچی ترسناک تر ازین نیست ک خوابت میاد میخوای بخوابی یهو ببینی بچت وول میخوره داره بیدار میشه 😂😂😂😭😭😭

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

مامان بابام وقتی ک تازه ازدواج کرده بودن تو خونه قدیمی پدربزرگم اینا بودن مامانم میگه هرشب ی ادمی ک ...

بعد مامانم و بابام خونشون میاد شهر مامانم میگه ی شب بارونی ک بارون شدید میومدع و رعد و برق شدیدم بوده میاد پشت در در میزنه و بابامو صدا میزنه دیگه مامانم نمیزاره بابام بره بیرون و درو باز کنه دیگم نمیادش

مامان بابام وقتی ک تازه ازدواج کرده بودن تو خونه قدیمی پدربزرگم اینا بودن مامانم میگه هرشب ی ادمی ک ...

جنه عاشق بابات بوده 

فقط 13 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

یبار رژیم گرفتم ۳۲ کیلو وزن کم کردم باردار شدم وزنم برگشت الان دوباره میخوام شروع کنم💪وزن شروع🌈 ۸۱.۷۵۰🌈 هدف اول ۷۵🔒 هدف دوم ۷۰ 🔒هدف سوم ۶۵🔒 باردار نیستم تیکر لاغری 🙌

اینا علائم سایکوز است. خدا را شکر که خودش برطرف شده.

ببخشید یه سوال 

شما چیزی درمورد اضطراب اجتماعی می دونید؟ 

می تونم تو تاپیکاتون ازتون کمک بگیرم؟ 

لطفا برای عبدالحسین حاتمی گزنی فاتحه یا صلوات بفرستید 🖤

2825
2823
2791
2779
2792