2777
2789
عنوان

عروسی مختلط چی خوبه بپوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 80 پست
نمیدونم چه اصراری دارید بگین همه بدن ما خوبیم،هر کسی بمیره تو میره تو قبر خودش،قابل توجه خانمی که به ...

کثافت کاری یعنی اینکه ی خانوم لباسی بپوشه وی اقای مجردیامتاهل بادیدن لباس بدن نماایشون ب گناه بیفته وتحریک بشه 

خدایی با لباس بدن نماراحتین همسرتون راضی میشن خوبه

من همسر ندارم

سنمم کمه

ولی درکل هرلباسی خوشم بیاد میپوشم

ولی نه اینکه خودمو نشون بدم فقط چون خوشم میاد همین

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنده نظرمو به اسی گفتم

کسی که خوش نداره مجبور نیست

کسی که پنبه کرده تو گوشش رو نمیشه حرفی بهش زد

همونطور که پیامبرای خدا نتونستن یه سری گمراه هارو به راه بیارن

بنده به کسی توهین نکردم نظرمو به اسی گفتم

چرا نمیدونم بعضیا به خودشون میگیرن

شماها تو عروسی مختلطاتون ذکر خدا میگین یه سریام نماز شب میخونن منتها با لباس بدن نما و نیمه لخت

من منظورم اونا نبود

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

کثافت کاری یعنی اینکه ی خانوم لباسی بپوشه وی اقای مجردیامتاهل بادیدن لباس بدن نماایشون ب گناه بیفته ...

ببخشید عزیزم ولی خب میخواست به گناه نیوفته

ایمان ادما به چه درد میخوره؟ یعنی انقدر ستته که وقتی یه زن میبینه شل میکنه؟ پس ما هم اگه مردی رو دیدیم خوشگل و خوشتیپ بود باید تحریک یشیم

کثافت کاری یعنی اینکه ی خانوم لباسی بپوشه وی اقای مجردیامتاهل بادیدن لباس بدن نماایشون ب گناه بیفته ...

کثافتکاری معنی خیلی گسترده تری داره و قطعا منظور اون خانم چیزی بیشتر از این حرفا بود.به هر حال حق الناسه تا مردم نبخشن خدا نمیبخشه

" تو مرا آزردی !...که خودم کوچ کنم از شهرت !تو خیالت راحت !میروم از قلبت!میشوم دورترین خاطره در شبهایت !تو به من میخندی !و به خود میگویی ، باز می آید و میسوزد از این عشق ولی...برنمی گردم ، نه !میروم آنجا که دلی بهر دلی تب دارد ...عشق زیباست و حرمت دارد ... "  (سهراب سپهری)
مردوزن باهم فرق دارن غریضه مرداینه بادیدن تحریک میشن

مثل اینکه یکی گرسنه س اونم دوسه روز یه پرس غذا گذاشتن رومیز بوش همه جارو برداشته ادمو دبوونه میکنه

خب  بو‌نکش

اقا گرسنه س

غذارو‌کشیدی گذاشتی رو‌میز میگی نخور دست نزن فقط نکاه کن

جل الخالق بابا

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

عزیز وقتی ازدواج کردی میفهمی مردابیشترازچشم ارتباط برقرارمیکنن

میدونم بعضیا به چشم بد نگاه میکنن و ذات خرابن 

ولی من واقعا برام مهم نیست چون دوس دارم لباس خوشگل بپوشم 

چرا خودمو محروم کنم بخاطر یه ادم بیشعوری که نگاه بد داره؟

اسی رفتی عروسی فک کنم

کت شلوار انتخاب کردی بالاخره؟

باهم برقصی با لباسی که ادم فقط جلو سوهرش راحته و میپوشه پیش نامحرم برقصی کار خیره؟وقتی خدا گفته محرم ...

زحمت نکش خواهر،طبق امضات

با حرفات کاملا موافقم ولی متأسفانه نود درصد جامعه اعتقاداتشون خیلی کم شده ه واهمیت نمیدن 

منو وشمام داریم خودمونو خسته می کنیم

گناه رو میشه صد جور توجیه کرد

افراد کم سن وسال وآقایون، لطفا تو تاپیکم نظر ندن، ممنون میشم🙏