2777
2789
عنوان

عروسی مختلط چی خوبه بپوشم

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 80 پست
حداقلش اینه که فقط یه نامحرم اون فردو میبینه نه کلی مرد نامخرم

از این مذهبیایی هستی ک به همه چیز و همه کس گیر میدن و دخالت میکنن 

کثافت کاری اصلا حرف قشنگی نیست 

پارتی که نمیخوان برن

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
مختلط صد در صد مشروب میخورن بعد هم که رفتار های نامناسب......

این صد در صد هیچوقت نگو 

ما هم عروسی مختلط میریم و رفتیم و دیدیم که اینجور نیس 

خداخیلی بزرگتر از اونه که بشه باگناه کردن ازش دور شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم به ما ربطی نداره اصلا نزنه شنل به ما چه بهتره وقتی میریم‌عروسی بجای این همه دید منفی از کنار ع ...

راجع به کاربرد شنل گفتم

و کلا توصیه مو به اسی گفتم

ممکنه خیلیا هم نپسندن و بگن نه و شادی و یه شب هزار شب نمیشه و فلان و بهمان

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

از این مذهبیایی هستی ک به همه چیز و همه کس گیر میدن و دخالت میکنن کثافت کاری اصلا حرف قشنگی نیست پار ...

من توصیه مو به اسی گفتم

شما مجبور نیستی گوش بدی

تاپبک سما نمیام گلم

رنج دانستن دمار از جان انسان میبردخوشبحال بی خیالان،جاهلان ،خوش باوران….سوال پزشکی داشتین پاسخگوهستم…اما مشاوره کنکور نه🙃هرکی ازم سوال پرسید جواب گرفت برا دوتا دسته گلام ارزو سلامتی کنه و یه صلوات بفرسته براشون برای ظهوراقا هم یه صلوات جمعا سه صلوات❤️🙏🏻🌺

با اکثریت منظورم بود با این استسنا ها کاری ندارم

استثناء

تو برام خیلی قشنگیا 💜اصن تعریف من از زیبایی ینی وجود تو❣️میدونی داشتنت مثل جاری بودن مورفین تو رگای یه مریض بد حاله 💊 وقتی هستی خوب ترم 🙂 وقتی هستی حالم بهتره🫂 وقتی هستی آرومترم🙃 اصن بودنت ینی دلگرمی🥲 دلگرمی قشنگی ک به تموم پوچی های دنیا می ارزه👫😊
با خود خدااصلا پاتو عروسی مختلط نزارحتی اگه نخوای لباس باز بپوشی باید کثافت بازی بقیه رو نظاره کنی

عروسی مختلط کثافت کاریه؟

محیط خانوادگی چه کثافت کاری اتفاق میفته 

چند وقته عروسی های ما مختلط برگزار میشه دیگه

She is working on a bio...

بنظرم کت و شلوار بپوش حتما بهت میاد

لطفا اگه مادری خوب به حرفم گوش کن. دخترت رو به اندازه پسرت محدود کن . دخترت رو تحقیر نکن. دخترت رو عقده‌ای و افسرده نکن بحث نکن. در آخرم هی نگو بهم احترام بزار تو حتما محترم نیستی! و سنت فقط یک عدد تو شناسنامه‌‌ست . بهشت هم زیر پای مادران نیست. نمازتم درست نیست اگه قلب بچتو شکستی. نارضایتی فرزند از والدین خطرناک تره. تو دعوا بهش نگو نه ماه به شکم کشیدمت عزیزم تو باز حق انتخاب داشتی اون طفلی که یهو چشاشو باز کرد دید تو مادرشی! اگه دخترت حرفامو دید و گفت واااا چه اسکله بدون که مادر خوبی هستی و برو تو آینه خودتو یه ماچ محکم کن💖 

میتونی یه پیراهن بلند بپوشی 

به آدم لاغر هم همه چی میاد چه پیراهن چه کت و شلوار ولی اگر یه پیراهن بلند و شیک پیدا کنی خیلی‌ خوب میشه 

✐✎✐✎✐ غایباט בر لحظـ هاے سخت بایـב تا ابـב غایب بماننـב ✐✎✐✎✐                                                        

با خود خدااصلا پاتو عروسی مختلط نزارحتی اگه نخوای لباس باز بپوشی باید کثافت بازی بقیه رو نظاره کنی

کثافت بازی؟ کجا زندگی میکنی که تو عروسی هاتون کثافت کاریه؟ خجالت بکشید واقعا

من هنرمندم و در بند هنر آزادم…💚

مختلط همه لباس باز میپوشن دوسه تایی میرن وسطتو به شب همه به هم محرم میشنواضحه کهنرفتین تا حالا عروسی ...

اگ میخوای بهت خوش بگذره عروسی مختلط نروچون راحت نمیشه ادم ازنظرمن ک محرم بودن مهمه