2777
2789
عنوان

امروز رفته بودم خرید عقد بیایید بگم چی شد

| مشاهده متن کامل بحث + 404 بازدید | 21 پست
بچه ها سیاست نشونم بدید بخدا من سیاست ندارم خواهر ندارم

سیاست اش اینه جلو شوهرت با خواهرش خوب باش و بگو باشه بعد کار خودتو کن، با خانواده اش تلخی نکن چون تازه واردی 

با نامزدت مهربونی کن اما زیاد نه انگار که آویزونشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چطوری تا کنم بگو بهم تورا خدا یادم بدید

بهشون بگو باشه بعد کار خودتو کن 

با نامزدت سر هرچیزی بحث و دعوا نکن ،یر چیزایی که میخوای قاطعانه حرفتو بزن و خواسته تو بگو، اصلا زیر حرفت نزن و حرفت و دوتا نکن که بهت بدبین بشه،ببین عزیزم من ۵ ساله ازدواج کردم،بخوام تجربه مو بهت بگم 

اینه که با شوهرت بحث جدل نکن،به بقیه احترام بزار اما درمواقع لازم جوابشو بده،نزار خیلی تو کاراتون دخالت کنن،وای من از دست دخالت اطرافیانم دهنم سرویس شده بود،ببین این اول راهه قوی باشو زندگی تو خودت دستت بگیر به هرکس که از راه رسید هم رو‌ نده

بهشون بگو باشه بعد کار خودتو کن با نامزدت سر هرچیزی بحث و دعوا نکن ،یر چیزایی که میخوای قاطعانه حرفت ...

خب این خواهر هاش نمیزارن ن همش نامزدم میکشن سمت خودشون 

بهشون بگو باشه بعد کار خودتو کن با نامزدت سر هرچیزی بحث و دعوا نکن ،یر چیزایی که میخوای قاطعانه حرفت ...

برای کسی که اونقدر تو زندگیش دخالت کردن کار دختره بیچاره به طلاق کشیده و پسره هم پشت خانوادشو گرفته سیاستی داری ؟

تجربه داریم همه استارتر هم باید ناراحت شدم ای وای دلم شکست و ول کنه باید یاد بگیره با این قوم چجوری ...

درسته .قوم شوهر دیر یا زود خودشونو نشون میدن . اتفاقا خوبه که تازه عروسا از تجربیات بقیه استفاده کنن

آرامش اعصابم خیلی مهمه برام اگه جوابتو نمیدم یعنی نمیخام آرامشم بهم بخوره....🍀