2777
2789
عنوان

نامزدم

298 بازدید | 23 پست

بچه‌ها اون یه کارگر ساده هست که میره سرکار و برمیگرده چون بچه ارشد خانواده هست و پسر تکه بچه خونگی بار اومده 

همین الان که ۳۰ سالشه پدرش مدام چکش میکنه و تو کارها کمکش میکنه 

من ۲۵ سالمه همیشه مستقل بودم کار کردم خرج خودمو درآوردم از نظر فکری و شخضیتی به کسی نیاز ندارم و خودکارم 

نمیتونم بهش تکیه کنم 

تو نامزدی میخواستم به هم بزنم نزدم ولی الان میبینم وای چقد این بچه سسته و اصلا نمیتونم به عنوان تکیه گاه روش حساب کنم 

خدایا شکرت که هستی =)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بحث یه عمر زندگیه نظرت مهمه 

فردا بچه نیاد وسط نخوای حیف شه بچه ام این وسط 

الان قشنگ فکراتو بکن 

فقط به امید این زنده ام که روزی درمان سی پی بیاد❤️ که منم نشستن و راه رفتنه پسره کوچولوم فرشته ی بی بالم و ببینم❤️ پسرم با تو، تو این جاده ها بدون امیدم میتونم زندگی کنم🫂

خوبه الان به این چیزا فکر میکنی و عاقلی

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

بچه خونگی دیگه چیه مگه حیوونه 😂😂😂😂😂😂

تعریف من از عشق همان است که گفتم در بند کسی باش که در بند (حسین ع) است  اگرباهات بحث نمیکنم فقط واسه اینه که خیلی تنبلم    وگرنه جوابایی دارم بیاوببین  
بچه خونگی دیگه چیه مگه حیوونه 😂😂😂😂😂😂

یه اصطلاح یعنی بچه مطیع و چشم و گوش بسته و نو که‌در خانواده 

که یه قدمم بدون نظارت خانواده نبوده

لطفا اگر نظری از من خوندی حتما و حتما عقل خودت را اولویت بذار. من فقط بخش کمی از ماجرا را شنیدم و تو بخش زیادی از آن را دیدی.                                                                         از صمیم قلبت از خدا بخواه اون همه چیز را با جزئیات میدونه. همه چییییزو ......                                                              پس بهترین یاری دهنده خودشه.                          

یه اصطلاح یعنی بچه مطیع و چشم و گوش بسته و نو که‌در خانواده که یه قدمم بدون نظارت خانواده نبوده

کیبوردم وع😅

یه اصطلاح یعنی بچه مطیع و چشم و گوش بسته و نو که‌در خانواده که یه قدمم بدون نظارت خانواده نبوده

لغتنامه دهخدا اینقدر قشنگ توضیح نمی‌داد 😂😂😂

تعریف من از عشق همان است که گفتم در بند کسی باش که در بند (حسین ع) است  اگرباهات بحث نمیکنم فقط واسه اینه که خیلی تنبلم    وگرنه جوابایی دارم بیاوببین  
خب حالا تو خیابون دنبال دخترا وچش چرونی باشن خوبه

نه اینوری نه اونوری ینی نمیتونن نرمال باشن

لغتنامه دهخدا اینقدر قشنگ توضیح نمی‌داد 😂😂😂

من لغت نامه حدادم

حال نداشتم بیشتر توضیح بدم😅