2777
2789

در چه موضوعی؟ ؟

دانشجوی روانشناسی 🌱✨️ عاشق کتاب 📚 یه دختر چادری ام که کلی لاک و عطر و لوازم آرایشی دارم 🩷 هروقت حوصله نداشتی میتونی تو تاپیک هات منو تگ کنی تا با هم حرف بزنیم و آروم بشی ❤️😇 هیچ وقت یادت نره که خدا بعد از اینکه تو رو خلق کرد به خودش آفرین گفت🥰 پس خیلی با ارزشی ☺️ قدر خودتو بدون 🌸 اللهُمَ صَلِ علی مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِل فَرَجَهُم 🌺☘️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی ژانرش فرق نمیکنه هرچی به نظرتون خفنه معرفی کنین لطفن

من خودم عاشق کتاب‌های هری پاترم... اولش خیلی مقاومت داشتم که بخونم ولی وقتی خوندم عاشقش شدم. فانتزیه.

راستش من کلا رمان و کتاب‌های داستانی نمی‌خونم اصولا علمی می‌خونم و تک و توک فانتزی.

علمی خواستی در خدمتم ولی فانتزی، هری پاتر بهترینه.

هومت، هوخت، هورشت.

تئوری انتخاب_خودت باش دختر_اثرمرکب_صورتت را بشور دختر_کتاب ماهی سیاه کوچولو_زنان زیرک_انچه زنان درباره مردان بدانند_استرس را سرکوب.معجزه شکر گذاری _راز _صدسال تنهایی_برباد رفته _ربکا  اینایی خوندم  خیلی خوبه .البته کتابخانه نیمه شب.مزرعه حیوانات.کیمیاگر اینارم بتونم میخونم

کتابخانه نیمه شب

کیمیا گر

هنر شفاف اندیشیدن

شازده کوچولو برای هزارمین بار

تصمیم گرفتم خودم باشم از کیم سوهیون

عیبی ندارد اگر حالت خوش از مگان دیواین

بیشوری

نمیدانم چرا تحمل جمعیت را ندارم...تحمل زندگی فامیلی را ندارم...من آنقدر به تنهایی خود عادت کرده ام که در هر حالت دیگری خودم را بلافاصله تحت فشار و مظلوم حس میکنم..تا دور هستم دلم میخواهد نزدیک باشم و نزدیک که میشوم میبینم که اصلا استعدادش را ندارم...!

تئوری انتخاب_خودت باش دختر_اثرمرکب_صورتت را بشور دختر_کتاب ماهی سیاه کوچولو_زنان زیرک_انچه زنان دربا ...

من تازه شروع کردن به کتاب خوندن و فعلن مغازه خودکشی رو خوندم و آدم خواران و خاطرات یک آدم کش واقعن عالی بودن👌

سپاسگزارم💙