2777
2789

حرف مردم تا یه جایی واقعا بی ارزش و مهم نیست برام 

اما اگه قرار باشه به زندگیم به خانوادم لطمه بزنه شفاف سازی میکنم وگرنه گوربابای مردم

هیچکس من نیست و این قدرت منه💪تآج👑روسَر مَنِع توچِرا گِرِفتی فآزِپآدِشآیی😉

والا من خودم خیلی بدبخت بودم همه پشتم حرف میزدن از بی سیاستیمه الان که ازدواج کردم خانواده شوهرمم حرف میزنن منم قبول کردم برام عادی شده انقدر بگن جونشون دراد

در گنگ ترین حالت زندگیمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به لطف فلوکستین دیگه هیچی مهم نیست

عوارض نداره برات؟

خودت میخوری یا دکتر نوشت؟

من خودم خوردم یکی انقدر عوارض داشت دومی رو نخوردم

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶

بستگی داره عزیزم 

اول اینکه اگه ادم هر کاری که دلش خواست بکنه که سنگرو سنگ بند نمیشه 

یه سری چیزا قانونه یه سری چیزا هم رسم  

به نظر من یکی که باید بهش احترام گذاشته بشه 

البته رسم و قانون های اشتباه هم داریم که باید کم کم از بین بره نه اینکه یه دفعه خودت بشکنیش و باعث انگشت نماییت بشه 

عوارض نداره برات؟خودت میخوری یا دکتر نوشت؟من خودم خوردم یکی انقدر عوارض داشت دومی رو نخوردم

عوارضش تا الان فقط یکم زیاد میخوابم و از لحاظ جنسی میلم صفره

خود دکتر تجویز کرده

یه اگزیستانسیالیست مست میکنه میگه وای چقد هستم من.

منم برام مهمه متاسفانه... بعد کارهایی رو که اخیرا انجام دادم مرور میکنم ببینم چی باعث شده پشتم حرف بزنن... ولی بازم چیزی عایدم نمیشه و خودخوری میکنم

جام می و خون دل، هریک به کسی دادند، در دایره ی قسمت اوضاع چنین باشد 💔

عوارضش تا الان فقط یکم زیاد میخوابم و از لحاظ جنسی میلم صفرهخود دکتر تجویز کرده

گر گرفتی بدنش برام زیاد بود

ممنون

امضامو بخون✨️👈به امید نابودی رژیم کودک کش اسرائیل و پیروزی #فلسطین_مظلوم🇵🇸شهید رئیسی بهت افتخار می کنم رئیس جمهور با غیرت کشورم💚🇮🇷۳۱اردیبهشت سالگرد شهید جمهور و همراهان💙من توکل به خدا کردم و او معجزه کرد🌱به اندازه تمامی نداشته هایمان خدایی داریم مهربان تر از حد تصور.... چرا هنوز غصه میخوری آخه عزیز من؟! توکل کن به خدا😍🤌🥲《☕🧘‍♀️📚》.. تا اینجا اومدی یه صلوات بفرست برا سلامتی و ظهور امام زمان عج🥰❤️🫶