2777
2789
عنوان

من یه خونه دار شلخته ام

340 بازدید | 30 پست

سرکار نمیرم و خونه دارم چند ماهی هست عروسی کردم ولی اصلا تمیز نیستم خیلی شلخته ام اشپزخونم هیچ وقت تمیز نیست همیشه زمینش چربه و همه چی شلخته س مگه مهمون داشته باشم چکار کنم یکم مرتب و تمیز بشم😭😭😭

یبار تمیز کن بعدش ترروز مرتبش کن ظرفاروهمون موقع بشور کلاس برو یا باشگاه باعث میشه خثدتو تنظیم کنی مرتب بشی

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)امیدوار برای رسیدن به آرزوها⚖️🎓(۱۴۰۴/۸/۲۷)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برعکس منی

تو ای ۲۰ روز از بس خونه رو میشورمو مسابم دس درد گرفتم

𝐊💍🥹 پروفم خودمم دوسته عزیز فیک نکن🥲😂خب یه بیوگرافی از خودم بدم؛من یه دختر خوش ذوق اکوری پکوریم از دیاره لرستان دارایی یه عدد یار میباشم تازه عقد نمودیم و یه نی نی کوشولووو داریم ک خواهر شوهرمه🥹نی نیم 🤏اینقدههه 🎀🥹😂

هرکاریو به وقتش انجام بده من همیشه میگم خونه ما یه قانون داره اونم اینه که ما به هرچیزی یه بار دست میزنیم یعنی ازبیرون میایم لباسو یه بار نمیذلریم روتخت دوباره بذاریم کمد همون لحطه میذاریم بقیه چیزاهم هیمنطور هنوز دونفرین اگه ازالان شروع نکنین دوروز دیگه بچه دار بشین اصلا نمیشه کنترل کرد

پسرگلم ازوقتی اومدی مامانی هرروز بهاره💙

مقصر مادرانمون هست

منم مثل تو بودم اول عروسیم

اصلا تمیزکاری بلد نبودم و همش پای گوشی بودم

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

هر چیزی برمی‌داری بذار سرجاش اینقدر سرت نکن تو گوشی 

موزیک بذار پنجره باز کن روشن بشه خونه دپرس نشی 

فقط بخوابی از قانون چند دقیقه ای استفاده کن مثلا بگو تا بیست دقیقه دیگه باید حتما آشپزخونه تمیز بشه 

ده دقیقه اتاق ها مرتب بشه 

🖌️تو زندگی ما یک سری آدما هستند که ...!!!               تو در معاشرت باهاشون اونا را عمیقأ تحسین می‌کنی   بس که مهربونند، خوش قلبند،خوش اخلاقند ،یک رنگند،همراهند،با سلیقه و با حوصله اند اصلا درجه یک هستند یهو از ته قلبت میگی ای خدااااکه تورو حفظت کنه الهی که باشی همیشه                                         برای تو : که «رنجیدی و نرنجاندی»

ببین بهترین کار اینه یه گروه تشکیل بدی چند نفر بشید

هر صبح کارهای روزانتونو بنویسین

عکس قبل و بعد بدین 

من یه گروه همین مدلی داشتم قبلا واقعا تاثیر گذاشت در روند زندگیم انگار انگیزه بود واسم

اگه تشکیل دادی منم ببر 

من تو مجردی همش شاغل بودم خونه داری نمیفهمیدم چیه

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست

یبار تمیز کن بعدش ترروز مرتبش کن ظرفاروهمون موقع بشور کلاس برو یا باشگاه باعث میشه خثدتو تنظیم کنی م ...

اره خیلی دوست دارم یکم زرنگ باشم من تا قبل ازدواج شاغل بودم اصلا خونه داری بلد نیستم😭

برعکس منیتو ای ۲۰ روز از بس خونه رو میشورمو مسابم دس درد گرفتم

خوش بحالت کاش منم یکم تمیز بودم اصلا خونه داری بلد نیستم😭😭 اشپزخونم پر لک و چربیه با اینکه خونم نوساز بوده

هر کاری رو همون موقع انجام بده. مثلا بعد از هر آشپزی اجاق گاز رو پاک کن. نذار ظرف جمع شه تو سینک. وقتی بعد ظرف شستن اطراف سینک رو پاک میکنی  همون موقع روی کابینت‌ها رو هم پاک کن (اگه چربه اسپری بزن) 

هر روز یه بار آشپزخونه رو جارو کن و سرامیکش رو دستمال بکش. وسایل داخل کابینت‌ها رو بعد استفاده سرجاش بذار، نذار روی کابینت و میز و اپن بمونه 

حالا برعکس خودم همیشه تمیز و مرتبم ولی نمیدونم چرا خونه داریم اصلا خوب نیس

عیب نداره کم کم بهتر میشی  

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی......از بس که جوان مرد کسی پیر نشد 😔😔

2790
2778
2791
2779
2792