2777
2789
عنوان

وای خانوما اصلا هندونه نخریددددد

224 بازدید | 17 پست

ما چند روز پیش خریدیم  خیلی نرم و عجیب بود اصلا سفت نبود و سرخ سرخ بودد

بااون ظاهر عالیش گفتیم لابد خیلی خوشمزه ست 

ولی خیلی تلخ و بدمزه بود

الان داداشم مریضه از لحاظ گوارشی دیگ خودتون بفهمید

و اینکه آبجیم خیلی مریضه و بدن درد  ی حالتی مثل سرماخوردگی  خودش میگه جلو کولر خوابیده اینطور شده

ولی  دقیقا همون شبی ک هندونه خورد فرداش دلدردو بدن درد شد

درکل نخرید خیلی هندوانه ها عجیب غریب شدن همشون هم سرخ و رسیده و بزرگن مثل قبلن هندوانه عادی یا نرس یا صورتی دیگه توبازار نمیبینی انگار همه شونو ی چیزی زدن  حتی دیگه مثل قبل دونه ی سیاه هم ندارن

عاشق نودلم🍜

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

معمولا زیاد مصرف میکنیم و مشکلی پیش نیومده ، نمیشه کلی گفت این موضوع رو،، هندونه سالم نه تنها منضر نیست که مفید هم هست

بر هر چه همی‌ لرزی ، می‌دان که همان ارزی 🌱

همه میوه ها اشغال شدن 

نخوردنش بهتر از خوردنشه مخصوصا هندوانه 

الان فصلش نیس و نباید بخوری 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
معمولا زیاد مصرف میکنیم و مشکلی پیش نیومده ، نمیشه کلی گفت این موضوع رو،، هندونه سالم نه تنها منضر ن ...

اره مام چندتا خریدیم خوب بودن از لحاظ ضاهری ولی مزه شون یجوری بود مثل قبل نبود

عاشق نودلم🍜

بخاطر گرماس بیشتر امسال خیلی گرمه تو این فصل 

ما خیلی خریدیم این دوماه بیشتر از ۱۰ تا سالم بودن

اگه راضی بودین میشه برام دعا کنید یا حتی یه صلوات بفرستین زندگیم درست بشه 💚من به دعای شما اعتقاد دارم 🙏🏻💚                                                                            و ما دلمان روشن است به اشک شوق بعد از این همه سختی 🕊️🤍                                                                           

خب نباید میخوردین، اون گندیده بوده

اگر که به برنامه زندگی پس از زندگی علاقه دارین بهتون پیشنهاد میکنم که این مستند صوتی رو هم گوش کنین. https://aminikhaah.ir/%d9%85%d8%b3%d8%aa%d9%86%d8%af-%d8%b5%d9%88%d8%aa%db%8c-%d8%b4%d9%86%d9%88%d8%af  هرکاری کردم آبی نشد. دستتونو روش نگه دارین، بعد که آبی شد بزنین روی باز کردن

هندونش سالم نبود 

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی اره دقیقا باخودتم ک هیچی نفهمیدی ومیخوای💩خوری کنی😉❌️

2790
2778
2791
2779
2792