2777
2789
عنوان

درد دل

64 بازدید | 6 پست

خلاصه زندگیم اینه که من چندین سال پیش ازدواج کردم همسرم از ایران رفت و برنگشت و مادرش اینا میگفتن برا خودش اونور آب کسی رو داره و تورو نمیخواد گفته دیگه دلم زن نمیخواد اینجا هستن 

چندروز پیش متوجه شدم دوست همسرم ازدواج کرده و دارن میرن خارج از کشور البته اینم خارج بوده اونجا به دختره پیشنهاد میده و کمتر از یکسال میان ایران ازدواج میکنن 

من این پسر رو دیده بودم فوق العاده پسر جنتلمنی بود خیلی با معرفت و مرد بود وکیل بود اصلا همه چیز تموم ! 

نمیدونم چرا فیلم و عکسای عروسی اینو میبینم حالم بد میشه 

حتی وقتی شنیدم دوباره میخوان برگردن کشور دیگه حالم بد شد 

انگار دوباره همسرمو از دست دادم 

و همش حسرت اینو میخورم از بین اینهمه دوستاش که همه سر و سامون گرفتن چه توی ایران موندن چه رفتن چرا این با من همچین کاری کرد 

وقتی میبینم دوستش چقدررررر با محبت با همسرش رفتار میکنه عین ملکه ها چندین بار اون عکس و فیلم رو میبینم و غصه میخورم که چرا همسرم با من اینجوری نبود چقدر دوریشو تحمل کردم درس بخونه به جایی برسه اما همین که به جایی رسید منو گذاشت کنار 

یک هفتست حالم بده همش با عکس و فیلماشون همزاد پنداری میکنم دختره از لحظه به لحظه استوری میذاره و همش با خودم میگم مگه خوشبخت بودن چقدر سخت بود که همسرم خوشبختیمو گرفت 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فراموشش کن و اگه هنوز جدا نشدی طلاق بگیر شاید به قول یه دوستی خوشبختی جایی دیگه منتظرته

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

از خودت خوشی هاتو دریغ نکن وقتی بدون تو خوشه(:

آبجی می‌دونی گاهی وقتا از جون برای طرف مایه می‌ذاری ؛ کنارشی ؛ از خودت می‌گذری حتی از خدا بعد رهات می‌کنه ؛ برای اینکه یادبگیریم که اولویت اولمون خدا و خودمون باشیم ؛ خدا رو شکر که الان با کسی نیستی که هست ولی نیست!

خیلیا به خوشبختی رسیدن ولی فقط لحظه ای ؛ اما با عشق زندگی نکردن !

الان خانوم خودتی ؛ یه مهارتی که دوست داری پیدا کن و اهداف داشته باش و بهشون برس ؛ خوشبختی درون تو هست آبجیم (:

تو نباید اصلا حسرت بخوری به غذای بقیه نکن چون غذای خودت سرد میشه ؛ مطمئن باش نوبت توام میشه💗

همه ی این ها برای اینکه تو درس بگیری و عملی کنی ؛ تا درس هم نگیری تموم نمیشه(:

به عواقبِ کارهات فکر کن(:

ولش کن، اون آدم اگه میخواست بمونه، میموند. رفت، دیگه تموم شده. خودتو با زندگی بقیه مقایسه نکن، فقط خودتو اذیت می‌کنی. این حال بدت واسه اینه که هنوز داری به یه آدم اشتباهی فکر می‌کنی. استوری‌هاشونو نبین، خودتو از این حال دربیار. اون دیگه سهم تو نبوده، همین.

سلام عزیزای دل 💛من دانشجوی کارشناسی ارشد روان‌شناسی بالینی‌ام و با تمام وجودم اینجایم که کمک‌تون کنم . هدفم از حضورم در نی نی سایت اینه که بتونم همراه و همدل شما باشم تا هر مشکلی که ذهنتون رو درگیر کرده، زودتر و راحت‌تر حل بشه 🌱با استفاده از درس‌هایی که در این رشته خوندم و تجربه‌هایی که توی این سال‌ها به دست آوردم، سعی می‌کنم شنونده‌ی خوبی باشم و راهکارهایی رو پیشنهاد بدم که واقعا به دردتون بخوره ❤️اگه حس می‌کنی نیاز به کسی داری که با دل و جون بهت گوش بده و کمکت کنه، خوشحال می‌شم در کنارت باشم 🤗💬 اگه فکر میکنی نیاز به مشاوره بیشتری داری، می‌تونی به کانال تلگرامم سر بزنی. من هر روزه کتاب‌هایی می‌خونم که نکات طلایی و کاربردی برای حل مشکلات روزمره و بهبود روابط به شما میده. این نکات رو توی کانال با شما به اشتراک می‌ذارم.آیدی کانال: @Ravabet_Zan_Aramesh حتماً اگه مفید بود، با دوستات هم به اشتراک بذار!