منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمیها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبههای برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبههای برتر کشوره.
گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامانهایی بخوره که بچهشون کنکوریه 🌱
منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀 دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
قربونت🌹من که همین صدای قلبشو میشنوم کیف میکنم دیروزم کله گردالیشو دیدم😍😂خیلی فرق نداره فقط سلامتی ...
انشاالله که همه چی خوب و عالی پیش میره، استرس و نگرانی نداشته باش عزیزم😘😘 ای ننه قربونِ گردالیش برم من😁🥰🧿
فدات عزیزم😍😘😘😘ان شاءالله نی نی نازتو بسلامتی بغل بگیری❤️
ممنونم 😍