2777
2789

حسی دختر🥰😍😇

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سونو هم گفت احتمالا دختره😍ولی گفت احتمال خطاش خیلی زیاده دقیق نیست

بخیر و سلامتی فداتشم😍😍

بله تا آنومالی صبر کن اون دیگه دقیقِ

خودت دوست داری چی باشه؟

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
بخیر و سلامتی فداتشم😍😍بله تا آنومالی صبر کن اون دیگه دقیقِخودت دوست داری چی باشه؟

قربونت🌹

من که همین صدای قلبشو میشنوم کیف میکنم دیروزم کله گردالیشو دیدم😍😂

خیلی فرق نداره فقط سلامتیش برام مهمه

خداکنه جواب آزمایش غربالگری هم خوب باشه خیالم راحت بشه

قربونت🌹من که همین صدای قلبشو میشنوم کیف میکنم دیروزم کله گردالیشو دیدم😍😂خیلی فرق نداره فقط سلامتی ...

انشاالله که همه چی خوب و عالی پیش میره، استرس و نگرانی نداشته باش عزیزم😘😘 ای ننه قربونِ گردالیش برم من😁🥰🧿

انشاالله که همه چی خوب و عالی پیش میره، استرس و نگرانی نداشته باش عزیزم😘😘 ای ننه قربونِ گردالیش بر ...

فدات عزیزم😍😘😘😘

ان شاءالله نی نی نازتو بسلامتی بغل بگیری❤️

فدات عزیزم😍😘😘😘ان شاءالله نی نی نازتو بسلامتی بغل بگیری❤️

ممنونم 😍