2777
2789
عنوان

سیاهی در دید

66 بازدید | 4 پست

سلام من سه روز پیش کنار چشمم ضربه دید الان شبا وقتی برقا خاموشه و کمی دید هست جلوی دیدم ی چیز سیاه رنگ ثابت هست ولی روزا خوبه تونت خوندم میگ ممکنه شبکیه جداشده باشه نگرانم ک حراحی بخواد کسی مثل من بوده ک د ست شده باشه؟

سلام حتما باید یک متخصص شبکیه بررسی کنه

جدی بگیرید. اگر شبکیه جدا شده باشه معمولا عمل حلقه میخواد عمل رینگ بهش میگن. یک حلقه کامل میگذارند ته چشم که شبکیه بچسبه سر جاش. خیلی مهم و جدیه و زمان مهمه. من دکتر نیستم ولی دیدم که میگم. اگر قسمت سیاه رنگ پایین باشه از بالا جدا شده و اگه بالا باه از پایین جدا شده.

اگر شبکیه جدا ذه باشه واروهایی میدهند که جلوی پاره شدن و جدا شدنِ بیشترش را بگیره.

افرادی که چشم‌های خیلی درشت دارند خیلی بیشتر در خطر هستند که با ضربه شبکیه‌شون جدا بشه.

دکتر خوب بروید.

شاید فلوتر میبینید... فلوتر معمولا بی خطره... البته فلوتر را مگس پران تا جایی که میدونم حرکت میکنه... در مورد جدا شدگی شبکیه فکر کنم در هر حالتی شما یک قسمت ثابت را مشکی میبینید. با یک معاینه ساده توسط چشم پزشک معلوم میشه. پشت گوش نندازید.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام حتما باید یک متخصص شبکیه بررسی کنهجدی بگیرید. اگر شبکیه جدا شده باشه معمولا عمل حلقه میخواد عمل ...

ممنون امروز رفتم دکتر خوشبختانه شبکیش آسیب ندیده فقط امگا۳دادن گفتن چن هفته دیگ درست میشه

شاید فلوتر میبینید... فلوتر معمولا بی خطره... البته فلوتر را مگس پران تا جایی که میدونم حرکت میکنه.. ...

ممنون بله مگس پران نیس سیاه میبینم ثابته خداروشکر جدی نبود چون خیلی آروم نزدیک چشمم ضربه خورده بود ن خودچشمم